Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System ligowy OP

Fananis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wczoraj sobie grałem promo, a raczej pierwszą gre, w przeciwnej grze była cait, która wygrywała linie w early game, potem kiedy nasz jungler zaczal gankować, i dostałem 3 kille, LAGS,a potem jak powiedziałem że ma jakieś cheaty, DC, a co najlepsze to tylko tych którzy wygrywali linie wywalało, teemo wygrywał topa, DC i lagi, Tylko Zed który przegrywał linie i thresh nie mieli lagów. A przeciwna drużyna normalnie, bez lagów.

A co najlepsze to była pierwsza gra w promo, przegrałem oczywiście i promo sie skonczyło, i nie wiem do chuja pana dlaczego, skoro miałem jeszcze 2 gry.

Moge napisać do supportu o takie coś?

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Napiszą że mogłeś sprawdzić status serwera. Jak zasłużyłeś na lige/dywizję wyższą to i tak wrócisz tam.

League of Legends

Opublikowano

E... tak napewno ktoś z twoich przeciwników DDOsował ciebie i kogoś tam z twojej drużyny. To że przegrałeś- trudno masz jeszcze szanse na wygranie prom. btw QQ.

DR5ChPt.png

Opublikowano

@up

Nie umiesz czytać ze miał jeszcze dwie gry a mu skończyło sie promo po pierwszej? Pani w szkole nie uczyła czytania ze zrozumieniem czy jak?

@top

Możesz napisać w tej sprawie do supportu, może im się coś zbugowało

Opublikowano

Sprawdz czy ci sie rzeczywiscie skonczyla, nie raz jest to Bug Screen and btw. W tej bajce byly smoki? Pewnie Shyvana wleciala i was wszystkich Wyjebalo bo sie wystraszyliscie.

Bez sensu, takie zycie ale jesli cie stac to wbijesz wyzsza dywizje... Nie boj sie, nie tylko ty tak masz, kazdy z nas tutaj mial napewno gorsze sytuacje :3

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Może leave z lobby ? Takie się liczą jako lose więc jak raz tak zrobiłeś potem przegrales to potem już koniec ...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

To i tak nic ja od soboty mam jakieś dziwne lagi i nie da rankedów grać a oczywiście Riot zamiast zająć się lagami to oni robią jakieś reworki/nerfy itp by tylko kasę zebrać

Opublikowano

Wczoraj miałem 2v5, przy czym miałem potężne lagi więc można powiedzieć że Kha z mojego teamu grał 1v5. U enemy nikogo nie wywaliło, ale loss prevented i żyje się dalej.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Sprawdz czy ci sie rzeczywiscie skonczyla, nie raz jest to Bug Screen and btw. W tej bajce byly smoki? Pewnie Shyvana wleciala i was wszystkich Wyjebalo bo sie wystraszyliscie.

Bez sensu, takie zycie ale jesli cie stac to wbijesz wyzsza dywizje... Nie boj sie, nie tylko ty tak masz, kazdy z nas tutaj mial napewno gorsze sytuacje :3

Może DDOSY jednak, u mnie jak graliśmy teamówki 5v5 to grać się nie dało - ts siadał, gra wszystko, a po grze wszystko do normy wróciło. A propo tego czy ktoś miał gorzej - miałem 10 promo żeby platyne 1 wbić, ale teraz już w diamencie 4 jestem wiec to jest prawda jak zaslugujesz na wiecej to wbijasz:)

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

no napewno ktoś by dossował przeciwników jak Ty pewnie nawet golda nie masz, naprawde opłacalne.. wiadomo że riot ma często problemy z serwerami, więc nie ma na co narzekać, też mi się zdarza że u mnie są 2 osoby dc lub przeciwko i jakoś nikt nie płacze, spróbuj zrobić reloga ro powinieneś mieć dalej serie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...