Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Drela, Teligos

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, chciałbym się odwołać od perma, gdyż pod nickiem Drela forum przegląda mój brat, nie mamy możliwości pracowania na maszynach więc używamy jednego sprzętu, Drela było moje do póki nie zmieniłem konta na Teligos, często bywam na kocie Drela gdyż znam hasło, lecz jeżeli to Wam przeszkadza praca na 2 kontach, to wybaczcie. Lecz proszę o odbanowanie i ewentualne skasowanie konta pod nickiem Drela. Konto Drela już praktycznie nie funcjonowało, służyło mu tylko do widzenia linków oraz mi do lajkowania, kogoś któremu obiecałem lajki za pracę, w tym wypadku było to za sygnaturę i avatar tygodniowy limit miał być, szybciej oczywiscie było by z 2 kont i tak zrobiłem, dałem jednego dnia limit z Dreli, lecz pomyślałem po tym że w takiej sprawie będzie to multi, i już tego nie zrobiłem drugiego dnia, dzisiaj wchodzę patrzę konto zbanowane przez Dektored. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Niestety na forum można korzystać tylko z jednego konta. Nie było zgłaszane nikomu z administracji, że z kontami będzie takowa sytuacja jak u Ciebie(tj. korzystanie z kont przez rodzeństwo). Ban zostaje.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...