Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z TS3 - stara vs nowa maszyna

Darasziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym iż zmieniam maszynę a jednoczenie nie chce utracić kanałów rang itd iż jestem osoba leniwa i nie chce mi się tego wszystkiego robić po raz kolejny od nowa wytłumaczył by ktoś może jak przenieść przekopiować i co przekopiować bym na nowej maszynie miał wszystko to co na starej z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

kolego up proszę ciebie to już dawno zrobiłem nie zakładał bym tematu jak by mi wszystko działało ale nie działa dlatego postanowiłem poszukać pomocy tutaj

Opublikowano

Może przemyśl to co piszesz i napisz dlaczego nie działa?

Ponieważ dobrze skopiowane i uruchomione pliki zawsze działają.

Opublikowano

mogę znaleźć chwilę i zerknąć do twoich plików, jeśli jesteś zainteresowany to gg.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

już doszedłem do tego jak kopiowałem pliki zarazem kopiowało się stare ip i dlatego nie działało :)     temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...