Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 zawiesza się po kilku sekundach

kiper228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem, że dużo tego na forum, ale jak czytałem, to albo nie był mój problem albo do końcna nie pomagało/nie było rozwiązane.

Otóż:

Kupiłem ostatnio Battlefielda 3 na Originie. Nie miałem czasu pobierać, więc kolega pożyczył mi płytę, zainstalowałem. Odpalam Battlefielda, wszystko spoko, nic nie zmieniam w ustawieniach, wchodzę na kampanię. Zaczyna się gra, zabiłem może 2 przeciwników - zawiecha. Ale nie taka jak zawsze, ekran się nie rusza, ale muzyka leci normalnie. Musiałem wyłączyć tylko poprzez CTRL+ALT+DEL. Próbuję 2 raz - zawiesiło się przy ładowaniu. Zmieniłem ustawienia, dałem grafikę na niską - zagrałem może 15 sekund dłużej. Zaktualizowałem grę, dałem grafikę na niską, przypisałem więcej ramu (zobaczyłem na forum jakąś komendę), dalej to samo. Spróbowaliśmy z kolegą na serwerze, raz zacięło się przy ładowaniu, drugi raz jak już się włączyło to "menu" rozgrywki czy jak to się nazywa. Dodatkowo - myszka się nie zacięła, mogłem normalnie ruszać, ale nic kliknąć. Muzyka także leciała.

Mój sprzęt:

Procesor: Intel Core I3 CPU 3,2 GHz

Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 4850

RAM: 4GB

Proszę o pomoc! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...