Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie widzę ramek przeciwników podczas wczytywania gry? :D

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, jedno proste pytanie.

Mimo iż przeciwnicy byli w S3 np. w Goldzie, Platynie, Silverze itd. nie widzę ich ramek, widzę tylko ramki swojej drużyny :).

Dzięki za odp. :D

Opublikowano

W sumie to jest bez sensu , riot ukrywa przed graczami nawet mmr co dla mnie jest absurdem , no ale tak jest że przeciwna drużyna jest ladowana bez ramek

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

riot zrobił to specjalnie dlatego, że gdy np jakiś noobek z twojego teamu zobaczy diamentową ramkę u przeciwnika to odrazu placze ze przegra surr itp 

Opublikowano

@up

Kto teraz nie używa LolNexus?

Ramek nie widać od enemy team'ów.

Ja nie uzywam, poniewaz nigdy sie nie lekcewazy przeciwnika nawet gdy jest to braz.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wlasciwie gdy jest bronzem to nie mozna nie lekcewazyc xD nie no ale jak ktos ustawia avatar z bronzu to pls. Tak poza tematem raz gralem (jeszcze showdown) z ziggsem z bronzu, ja lee sin z masterkami na annie support (ciastka) i ap runami. Ziggs na poczatku sie smial a w 2:30 wygralem. Wiec. Ap lee sin op.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...