Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem z cs'em 1.6 (Non Steam). Nie grałem przez jakiś czas wcale w cs'a aż pewnego razu mnie naszła ochota, chce wejść na serwer i mi wyskakuje "Fatal Error  NET_SendPacket ERROR: WSAINTR"...i tak jest za każdym razem nie zależnie na jaki serwer chce wejść...Oczywiście zasięgnąłem porad wujka google lecz żaden ze sposobów np. z wyłączaniem zapory,firewalla, avasta, wpisywanie komend nie pomogło. Wyczytałem tam że to wina internetu że rzekomo się rozłącza. Mój internet to neostrada (orange) 10 Mb Wifii. działa, bez zarzutu w przeglądaniu internetu, ściąganiu gier itp. nic się nie rozłącza dosłownie ani razu, tylko jak chce sobie pograć i wczytuje serwer od razu się rozłącza wyskakuje ten błąd. Cs sie zamyka i koniec następnie gdy odpalam przeglądarkę internetu brak strony się nie wczytują, wygląda to tak jakby CS jakimś cudem rozłączał mi internet nie wiem o co może chodzić. Byłem zdesperowany i zrobiłem reinstal i format wszystkich dysków ale też to nic nie dało, ciągle to samo.Dodam jeszcze że gdy używam tabletu i w tym czasie na kompie internet jest rozłączony po tym błędzie z cs, na tablecie normalnie śmiga z czego wynika że to nie wina internetu.
W załączniku jest screen z błędu. Proszę was o pomoc bo już kompletnie nie wiem o co może chodzić.

Pozdrawiam.
Opublikowano

Odinstaluj tego cs'a i pobierz czysty cs 1.6 v7, zainstaluj go i wgraj do niego patch v23.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Paweł_cs Przeczytaj co napisałem zanim odpowiesz byle by coś napisać -.- Masz żebyś nie szukał "Oczywiście zasięgnąłem porad wujka google lecz żaden ze sposobów np. z wyłączaniem zapory,firewalla, avasta, wpisywanie komend nie pomogło." 

Costa właśnie mam czystego v_7 z pathem v23 innych nie używam tylko tego....

Opublikowano

Wiem ze jest na to jakas komenda ktora zapobiega temu, musisz tylko poszukac w necie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...