Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta kondycji vs rezerwowy sklad

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to jest u was? kupujecie karte kondycji za 1500 coinsow czy macie rezerwowy sklad i gracie np 3 mecze podstawa a 1 rezerwa ? Nie wiem co jest bardziej oplacalne i dlatego pytam was. Kontrakty muimy kupowac do dwoch skladow a kondycje do jednego.. Wiec jak wy robicie ?

Opublikowano

Ja tam miałem [bo już nie gram w Ultimate, usunąłem klub ;d] 2 składy równe którymi spokojnie mogłem wygrywać mecze, więc wtedy problemu nie ma. 

Powiem Ci, jeżeli już, to zrób sobie brązowy skłąd i graj np. mecze offline albo jeden mecz online ;D

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Ja mam bardzo dobrze rozbudowaną ławkę rezerwowych i nigdy nie kupuję kondycji ani leczenia.

Kupuje tylko kontrakty.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja miałem 2 składy, ale musiałem kupować dwa razy więcej kontraktów ;) 

Tak więc sprzedałem gorszy skład i kupuje karty kondycji ;) 

Opublikowano

Tak czy siak wychodzisz na gówno.

Rezerwowy Skład = Więcej Kontraktów

Osobiście polecam Rezerwowy skład, ale i tak gówno :D

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Zrób rezerwowy skład z tych kart brązowych ( dostaje się je na początku ) mają ok. 50 kontraktów ( przynajmniej moje tak miały ) i graj sezon offline . Zarobisz kaskę a oni odpoczną :) Oczywiście twój złoty / srebrny musi być na ławie brązowego

Opublikowano

Ravoner, tylko wiesz, dobra ławka rezerwowych = większy handicap z osobami które mają brown/silver składy ;x

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...