Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z antywirusem ArcaVir i Avast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam problem, z którym męczyłem się wczoraj od godziny 20 do 00 i już nie wytrzymałem i poszedłem spać i zostawiłem to na dzisiaj, liczę na waszą pomoc bo sam nie dam rady, a o co chodzi w tym moim problemie? Chodzi o to, że mam antywirusa z CD-Action Arcavira i już dawno się skończyła licencja na niego, to że nadal działał i nadal mi wykrywał jakieś wirusy i pisało że ochrona jest ale licencja się skończyła to go zostawiłem, aż do wczoraj, gdy postanowiłem zmienić antywirusa bo Arcavir zaczął się do wszystkiego czepiać, w frapsie, w którym wcześniej nie wykrywał wirusów zaczął wykrywać wirusy i postanowiłem pobrać Avasta, gdy próbowałem skasować Arcavira to wyskoczył jakiś błąd którego nie przeczytałem i chciałem spróbować jeszcze raz, ale Arcavir znikną mi z panelu sterowania, w menu start jest i jest odinstaluj, gdy to klikam to pisze że ta opcja jest niemożliwa bo nie ma Arcavira, ale mi nadal działa i wykrywa wirusy i pisze że komputer jest chroniony, pobrałem Avasta nie kasując Arcavira i co mam teraz za problem ? Arcavir mi wykrywa wirusa w Avascie, przez co komputeru nie chroni Avast, tylko Arcavir i co kliknę żeby naprawiło to Arcavir wykrywa wirusa w Avascie i Avast nie działa bo caly czas kasuje mi coś co powoduje że Avast nie działa. Arcavira nie mogę skasować, szukałem wczoraj jak go skasować i mam pobrać jakiś program co umożliwia kasowanie Arcavira, ale co wchodzę na stronkę, którą ludzie podają w linkach

Narzędzie do odinstalowania ArcaVira - ArcaBit - ArcaVir antywirus ...

to mi po wejściu na stronę pokazuję się takie coś : The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
i co ja mam zrobić ? nigdzie nie mogę znaleźć tego narzędzia do odinstalowania ArcaVira... i sam nie mogę go też odinstalować i w Avascie i frapsie wykrywa mi wirusa...

Dodam że teraz komputer mi się strasznie spowolnił od czasu zainstalowania Avasta i próby skasowania Arcavira i się włącza z 5 min a się włączał z minutę :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...