Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoKick na każdym serwerze

***Albercik***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio po próbie wejścia na serwer (nieistotne jaki) normalnie otworzyło się okno logowania, ale po paru sekundach zostałem z niego wyrzucony. Wszedłem raz jeszcze - To samo. Więc postanowiłem spróbować na innym serwerze - dalej to samo.

A to dziwne, bo dzień wcześniej grałem ze znajomym na jego koncie. Przypominając to sobie, wszedłem na jego nicku. Myślałem, że nie wiadomo czemu, z moim nickiem jest coś nie tak - znowu kick, w dodatku o takiej samej treści.

Oto screenshot okna wyrzucenia:

I5uoZhg.png

Na powyższym obrazku widać, że zostałem wyrzucony za Trainer. A to dziwne, bo moje GTA było czyste, bez żadnych modów, ani niczego z zewnątrz. Dowiadując się tego, przeinstalowałem grę - problem trwa nadal.

Nie wiem co mam już robić.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Właśnie takich programów na komputerze nie mam :D

Pisząc, że moje GTA było czyste miałem na myśli właśnie cheaty, mody i tego typu programy :)

Opublikowano

Nie pobierałem takiego programu. Chyba, że MTA wykrywa jako cheat aktualizację do antywirusa...

@Edit

Ok, problem rozwiązany.

Po prostu miałem włączony program "Process Hacker", który pozwala zwiększyć ilość rdzeni procesora przydzielonych do danego procesu, a że ma w nazwie "Hacker", MTA zapewne uznało to za cheat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...