Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypuścić piłkę FIFA 14

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! 

Mam pytanko, jak wypuścić sobie piłkę np. podczas sprintu na dalszą odległość? Mówię oczywiście o padzie i o FIFIE 14 ;-D

Pozdrawiam ;D

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

No chyba nie w FIFIE 14 ;d Albo ja mam coś popierniczone z ustawieniami, ale nie muszę trzymać kontroli tempa aby cokolwiek robić [np. tricki jak to było w FIFIE 13]. 

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

No chyba nie w FIFIE 14 ;d Albo ja mam coś popierniczone z ustawieniami, ale nie muszę trzymać kontroli tempa aby cokolwiek robić [np. tricki jak to było w FIFIE 13]. 

Pad pewnie nie jest kompatybilny z grą.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Pad od X'a :D Więc raczej kompatybilny ;D

[w FIFIE 13 spokojine sobie prawą gałką piłke wypuszczałem, w FIFIE 14 u mnie to nie działa, nie wiem dlaczego ;d Nic się nie dzieje jak weznę prawą gałkę w stronę którą biegne. A jeżeli rusze w inną stronę to automatycznie robię tricki, np. ball roll ;p]

Opublikowano

Pad od X'a :D Więc raczej kompatybilny ;D

[w FIFIE 13 spokojine sobie prawą gałką piłke wypuszczałem, w FIFIE 14 u mnie to nie działa, nie wiem dlaczego ;d Nic się nie dzieje jak weznę prawą gałkę w stronę którą biegne. A jeżeli rusze w inną stronę to automatycznie robię tricki, np. ball roll ;p]

Bez kontroli tempa?

Opublikowano

Dokładnie, nie naciskam kontroli tempa a i tak robię tricki, nie wiem czy to jakiś błąd? ;d Wydawało mi się, że po prostu tak jest w FIFIE 14 ;D

Opublikowano

Dobra, pierdolić. Nie będę się bawił, działa to nie bd psuł, aż tak mi nie jest to potrzebne :D

Opublikowano

Bez trzymania kontroli tempa, podczas biegu dajesz prawą gałkę do przodu (w kierunku biegu).

Ok. Dzięki może będzie działać ;)

Opublikowano

dwa razy prawym analogiem w strone którą chcesz wypuścić, i w ustawieniach kontrolera włącz sprint analogowy czy coś takiego 

mg7k04q.jpg

Opublikowano

dwa razy prawym analogiem w strone którą chcesz wypuścić, i w ustawieniach kontrolera włącz sprint analogowy czy coś takiego 

Raz też można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...