Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DC! Ciągłe DC!

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od kilku dni nie mogę grac normalnie w lola, co 5 minut ( ba, dzisiaj co kilka sekund) wyskakiwało mi w grze odnowienie połączenia..  nwm wyjasni mi ktos dlaczego tak? internet działa bo w trakcie gry słucham muzyki na yt i nie tnie..

Opublikowano

Też mam podobnie a nigdy to nie występowało.

Na dzisiejszym meczu, w tej samej chwili prawie cały mój Team miał.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dzisiaj RIOTO miał problemy z serwerami (jakiś czas mały bo mały ale był [EUNE]).Być może też to być twoja wina np twój dostawca internetu miał problemy,miałeś zapchane pakiety,włączone niepotrzebne syfy (np wspomniane przez ciebie słuchanie muzyki na yt). Myślę że pomogłem :)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Problemy problemami,lecz te lagi były takie że w grze skakał ping,reconecty były w kliencie.

Podaj testy na speedtest.net,do tego powiedz jaki masz typ internetu/podaj nazwę dostawcy internetu.

Opublikowano

netia sa. 17 ms, download  4.27 mbps   upload 0,76 mbps

Ja bym spróbował zadzwonić do dostawcy,ale przed tym zobacz w innych grach czy tak samo rozłącza jak w lol'u,ale na grach które również zużywają w większości net'a(np. WR).

Opublikowano

Cześć, od kilku dni nie mogę grac normalnie w lola, co 5 minut ( ba, dzisiaj co kilka sekund) wyskakiwało mi w grze odnowienie połączenia..  nwm wyjasni mi ktos dlaczego tak? internet działa bo w trakcie gry słucham muzyki na yt i nie tnie..

Słychać muze bo się zbuforował filmik z neta dlatego. Sprawdź czy nie wywala ci gg podczas reconnectów bo jeżeli tak to wina dostawcy z netem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...