Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warship - Jak dostać się do bety?

konik183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem czy umieściłem to w prawidłowym dziale, grę uważam za symulator ale i tak pewnie ona nim nie jest. Jeżeli nie trafiłem proszę moda o przeniesienie do poprawnego działu. mniejsza o większe przejdźmy do sedna. Czy ktoś może wie jak dostać się do bety ? jak w to zagrać ? kiedy premiera ? coś czytałem na eng forach i pisali że prawdopodbnie marzec 2014, czy to są potwierdzone info ? piszcie co wiecie na temat tej gry bo jestem na nią tak napalony ... aahhh :D sami wiecie, obejrzyjcie thriler tej gry, coś pięknego

http://worldofwarships.eu/ 

- link dla zainteresowanych

;)

Opublikowano

Widziałem filmiki z bety już mi się nie podobało :( 

jak będzie już open beta to chętnie zagram  

Opublikowano

Coś czuje, że kolejny projekty Wargamingu wewnątrz wbije gwódź (być może pierwszy) do trumny... World of Tanks był... Przełomową grą, zgodzę się.. Ale liczne błędy, nieudoskonalenia, słaba optymalizacja jest też wynikiem ich niechlujstwa (Zresztą WoWp też jakoś nie jest idealne) i powoli zaczyna odpychać ludzi (Owszem, niby grają miliony, ale zimny chłód konkurencji na ich plecach idzie wyczuć... Co do War Thunder nie myślcie, że jak dodadzą od nich czołgi to będą lepsze... Oni to robią czysto Konkurencyjnie, super grafiką ich nie przyciągną do siebie, skoro optymalizacja tej grafiki, kody źródłowe, i inne bzdety mogą być pobugowane fest....

Ja bym sobie pociupał, ale wersje World of Piechota Morska :D 1944, Omaha Beach a nie jakieś Batlefieldy Call offy (Grałem JEDYNIe w stare części, nowym sram na płytkę :P) tak samo MoH....

No nic, pozostaje ino czekać. :)

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...