Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia ts3

Artur1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem na ts'ie . czy da sie ustawic aby ktos z ranga np Clan Lider mogl przenosic innych po kanalach ale tylko swojej gildii ? Gosc1 ma ranga CL i moze przenosic Gosc2 tylko po kanalach Vip 1 ale nie moze juz przeniesc kogos z Vip2 na Vip1 . mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie :)

Opublikowano

nie rozwiazuje to mojego problemu poniewaz i tak bede mogl przeniesc kogos z vip 2 na vip 1 a jezeli ustailbym inne wartosci np vip 1 power 30 / vip 2 power 40 to ktos majac range CL na vip 1 nie moze przeniesc innego z vip 2 ale ten z vip 2 moze przeniesc z vip 1 poniewaz na innym kanale ma wiecej powera

Opublikowano

Artur, po to służą rangi kanałowe.. Dajesz komuś range na Vipie i tylko dajesz na vipie nir 1 range i działą w obrębie tego kanału.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Artur1992  Nie da się tak zrobić bo jak ustawisz to ranga CL może przenosić inne osoby z innego kanału .

hahaha. pełno śmiechu.

owszem da się, aby działało wszystko tak jak autor tematu chce!!! Kwestia tego, iż trzeba ingerować przy konfiguracji we wszystkie rangi kanałowe nie tylko właściciela kanałowego.

Niestety niektórych ogranicza wiedza i nie wiedzą jak to zrobić.

Także podsumowująć:

Da się zrobić tak, aby ranga kanalowa na vip 1 nie mogła ingerować w Vip 2. Mam tak opięty cały mój publik. Sizzer pytanie jak to zrobiłem jak się nie da. Zagadka dla Ciebie ;)

Jakbyś potrzebował pomocy zapraszam na gg. Nie napiszę tu konkretnie, ponieważ to jest troche roboty przy całej konfiguracji.

Profesjonalne wsparcie TeamSpeak3 i moja strona oraz kanał na YT, który się niedługo bardziej rozsławi. Yurima.pl Kanał poświęcony pomocy przy TeamSpeak3.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...