Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista IP VPN

onlyplay4funmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebował bym liste ip vpnów typu hotspot i cyberGhost żeby zbanować te ip na moim tsie .

Jeżeli ktoś by posiadał jakiś zbiór takich ip i tutaj wyslal lub na pw był bym wdzięczny /oczywiscie daje +

Opublikowano

Nie,ja właśnie potrzebuje tych ip ;x

/Oczywiście mógł bym je sciągnąc i sam te ip zapisywać ale samo banowanie tych ip to już jest troche pracy a co dopiero ciągle włączanie i wyłączanie tych vpn +zapisywanie tych ip a potem jeszcze banowanie to duzo pracy -_- A wiem że dużo ludzi ma takie listy bo często jak sie wchodzi na jakiegoś tsa na vpn to wyskakuje ban "WYłącz VPN " itp.. A że tutaj głównie siedzą własciciele/admini tsów to postanowiłęm takie coś napisac ;x

+ DO tego chciał bym dołączyć pytanie -Jak zabezpieczyć tsa przed różnymi włamaniamy do query itp..

Opublikowano

+ DO tego chciał bym dołączyć pytanie -Jak zabezpieczyć tsa przed różnymi włamaniamy do query itp..

Zmień port query 

Opublikowano

Zmień port query 

Najgorsza odpowiedź jaką w życiu usłyszałem...

Port Query jest widoczny prawie wszędzie więc zmiana go

jest porównywalna do nazwania ludzi idiotami.

Zablokuj dostęp do telnet przez iptables.

Tutaj temat pomocny

http://www.mpcforum.pl/topic/1134113-pytanieiptables-dla-team-speak-3/

A jeżeli masz zmienne ip to kombinuj z permisjami rangi Guest Server Query.

Opublikowano

matizimny-Dzięki wielkie oczywiscie daje + .Gdybyś jeszcze takie coś załatwił mi z hotspota bo on jest bardziej popularny to wgl jesteś mój ziomek :D

To w takim razie, albo napisz do nich, albo kombinuj z permisjami.

Tzn co i jak ustawić w permisions?

Opublikowano

Mam jeszcze większą listę vpn , mogę ewentualnie od sprzedać za mało cenę , nie chce dawać to za darmo bo będzie to za bardzo rozpowszechnione.Oczywiście ta lista jest zrobiona przez mnie, więcej informacji na gg.

Pozdrawiam

Mateusz

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...