Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

70Lvl I 10 Prestige Eam I Pse

xXxGrimReaperxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jako ze jeszcze nie wyszedł Mega Unlocker do ver 1.0.184 podaje inny sposób na zhakowanie swojego konta do 70 lvl ; 10 prestige i nie tylko.

OK zaczynamy:

1. Sciągmy te 2 pliki :

Easy Account Manager

Edytor Statów

Scan:

EAM Scan

Edytor Scan

2. Wypakowujemy je WinRAR-em; najlepiej na pulpit żeby mieć łatwy dostęp

3.Otwieramy Folder EAM i klikamy na EAM.exe

4. Wyskoczy nam nowe okienko w którym zaznaczamy "Load in System Tray"

5. Teraz wchodzimy na grę (Nie klikamy na Play/Graj tylko otwieramy i odrazu minimalizujemy)

6.Teraz jeśli chcemy odrazu full lvl i max prestiż to idziemy do punktu 7 jeśli nie to punkt 8.

7.Kopjujemy plik playerstats z folderu PSEUPDATED184 do folderu EAM i zaznaczamy IMPORT / EXPORT Stats i czekamy aż EAM skopjuje nasze staty do gry jak zakończy zamykamy EAM, wchodzimy na grę i gramy jedna rundke żeby nasze nowe staty się zapisały.

8.Otwieramy nowy notatnik i zapisujemy go gdzieś na komputerze jako playerstats.txt

9.Wchodzimy do folderu PSEUPDATED184 i otwieramy plik PSEUPDATED184.exe

10. Czekamy aż Updater zakończy się lądować klikamy open i wczytujemy plik playerstats.txt z naszego komputera

11.Teraz edytujemy sobie nasz lvl, prestiż, czas gry, challenges itd. ( pamiętamy ze jeśli mamy prestiż 10 to ustawiamy grę na minimum 12/18 dni to samo z pomniejszymi prestiżami)

12.Jak już zakończymy edytowanie swoich stat, klikamy SAVE; czekamy az PSEUDPATER zakończy zapisywanie i kopjujemy nasz plik playerstats do folderu EAM.

13.Spowrotem wchodzimy na EAM i zaznaczamy IMPORT / EXPORT Stats i czekamy aż EAM skopjuje nasze staty do gry jak zakończy zamykamy EAM, wchodzimy na grę i gramy jedna rundke żeby nasze nowe staty się zapisały.

14.HAVE FUN

P.S

Jak będę miał czas to dodam fotki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, zrobiłem co pisałeś tam podrobiłem sobie staty i jest problem. Nie chce mi znaleść tego playerstats.txt wsadziłem go w różne foldery i nic...

Opublikowano

ja mam pytanie do tego ... czy mozna Ustawic swoj lvl jaki sie chce ? np 50 lvl i 5 prestiz ? lub jakis przestiz nie tylko 1 i 10 ?

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ja mam pytanie do tego ... czy mozna Ustawic swoj lvl jaki sie chce ? np 50 lvl i 5 prestiz ? lub jakis przestiz nie tylko 1 i 10 ?

Nom, można w prestiżu wpisujesz prestiż, a żeby mięć lvl trzeba podać ilość doświadczenia.

Gość Mounthains
Opublikowano

przenoszę do odpowiedniego działu

Opublikowano

Nie chcę wypaśc na głupka ale

Ile expa trzeba gdzieś na 30 lvl ? i jaki prestiż na takim lvl powinnien byc? :D

Jeśli mam w czasie gry: 29h

Call of Duty: Modern Warfare 2 FAN !

30lyk8z.jpg

Opublikowano

Witam mam Wielki problem Robie wszystko z instrukcja klikam Import/Export stats czekam i taki text "Status : playerstats.txt not found!" oco biega wiem ze nie umiemie znalesc Tego Pliku Help plis :D

Stary dobry kooik :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a ja mam pytanie

bo nie wiem gdzie szsukac tego waszego pliku zeby miec 10 pretsiz

pomocy!! :P pls

Najlepiej sam sobie zrob, jest podany link do edytora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...