Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki skrypt na daną dywizję?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Postanowiłem zapytać się z waszych doświadczeń, być może wasza odpowiedź pomoże też innym osobom :) Jakie skrypty polecacie do wygrywania meczy na danej dywizji w wersji darmowej bola z darmowymi skryptami. Czyli np.

-Brąz: jakiś skrypt
-Srebro: jakiś inny skrypt

Itd.

Dobre odpowiedzi będą lajkowane ;)
Z góry dziękuję.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

W brązie jak potrafisz grać to graj bez skryptów. ew. urgotem pod ap na topie. 

W silverze polecam skrypty do katariny ( nie wiedzą jak ją kontrować :D ), zresztą w brązie też.

W goldzie le blanc ew. kassadin.

W platynie katarina

w diamencie skrypty nie dają przewagi

Wymieniłem tylko picki na mida

Opublikowano

W brązie jak potrafisz grać to graj bez skryptów.

W silverze polecam skrypty do katariny ( nie wiedzą jak ją kontrować :D ), zresztą w brązie też.

W goldzie le blanc ew. kassadin.

W platynie katarina

w diamencie skrypty nie dają przewagi

Wymieniłem tylko picki na mida

Na prawdę tak bardzo opłaca się grać tą katą? Bo ostatnio jak tu patrzę wszyscy chwalą ten skrypt na katę, ale serio on jest taki dobry? Jeśli tak to okej, mogę grać na nim, ale chciałbym mieć pewność, że się opłaca xD

Opublikowano

Na lane jest taki sobie, ale w team figtach rozpierdala. Nikt nie jest w stanie przeskoczyć przez 4 enemy w ciągu niecałej sekundy. Nie ogarną kiedy ci wrzucić stuna. Tylko musisz mieć ogarniętego tanka w teamie, który się wpierdoli w 5. Trzymasz się z boku, by nie wyrwać focusu i gdy team fight się zacznie przytrzymujesz spacebar'a. :P

Penty same się wbijają.

Opublikowano

Na lane jest taki sobie, ale w team figtach rozpierdala. Nikt nie jest w stanie przeskoczyć przez 4 enemy w ciągu niecałej sekundy. Nie ogarną kiedy ci wrzucić stuna. Tylko musisz mieć ogarniętego tanka w teamie, który się wpierdoli w 5. Trzymasz się z boku, by nie wyrwać focusu i gdy team fight się zacznie przytrzymujesz spacebar'a. :P

Penty same się wbijają.

No już miałem kiedyś przyjemność przetestować owy skrypt na botach, zrobiłem pente trzymając spacje, ale tak szybko się to stało, że nawet nie wiedziałem kiedy, po prostu mignęło mi na ekranie coś i PENTAKILL! xD A co do skryptu używałem wtedy skrypt: Pentarina. Mam jeszcze jedno pytanie, który skrypt na katę jest najlepszy, jak możesz podać link to byłbym wdzięczny oraz czy potrzebne mi są jakieś dodatkowe/pomocnicze mniejsze skrypty :)

Opublikowano

Najlepszy skrypt na kate 

http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-205-beta-28114/

a dodatkowe skrypty raczej są nie potrzebne.

Z tego czytałem ten skrypt ma takie ruchy, że tak to ujmę niewykonalne dla człowieka xD A jakiś miły build polecisz? Czy jakoś standardowo? maska - hextech - rabadabon - rylai i cos tam jeszcze? xD

Opublikowano

Ja buduję ją tak:

trinkiet - czerwony

1. Hextech / Rabadon

2. full buty - sorce

3. Hextech / Rabadon ( w zależności co kupiłeś wcześniej )

4. Scepter - jeżeli enemy ma mocnego apc, Zhonya jeżeli w enemy jest np. Draven

5. DFG

6. Warmog / omen ( jeżeli kupiłeś scepter ) lub jak potrzebujesz więcej ap to ryali

a ze skryptów to:

polecam pentarinę ew. sida's autocary katarina

A i z run biorę duże pod HP, niebieskie pod m.r, czerwone pod przebicie odp; a zółte pod armor. 

Po 6 roamujesz na bota, tak aby enemy carry był useless. Jeżeli będzie miał 0/5 warto poprosić suppa by dał się zabić ( reset golda :) ) i roamować dalej.

To samo tyczy się topa

Opublikowano

Sinister Blade czasem przerywa ulta jak ktoś wejdzie w krzaki, bardziej polecam Katarina Combo. Rushujesz DFG i roamujesz. Do golda polecam całkiem no-brain skrypty typu LB, Kass, Kata. Potem już coś sensowniejszego typu SAC + Jinx/Vayne, MMA + Lucian/Jinx/Vayne, Thresh z PROdiction/VPrediction.

ps. Na Katarina Combo Wredny (Anonymous) wbił D3.

Opublikowano

Sinister Blade nigdy nie przerwał mi ulta bez potrzeby. Przerywa mi ulta tylko evade bo mam ustawione omijanie tylko CC skill podczas trzymania spacji. Więc przerywa mi ulta tylko wtedy jak i tak ktoś by mi go przerwał stunem, fearem itd.

aa i na katę polecam pierwszy składać Deathfire Grasp bo daje dobrego kopa do dmg, łatwiej i szybciej zabić 1 target przez co 2,3,4 i 5 też :D Do tego zhonyia też warta jest uwagi, bo dzięki refleksowi bota po zakończeniu działania zhonyi jesteśmy w stanie zrobić jumpwarda i uciec bądź zabić wroga z low hp zanim padniemy :D

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Sinister Blade czasem przerywa ulta jak ktoś wejdzie w krzaki, bardziej polecam Katarina Combo. Rushujesz DFG i roamujesz. Do golda polecam całkiem no-brain skrypty typu LB, Kass, Kata. Potem już coś sensowniejszego typu SAC + Jinx/Vayne, MMA + Lucian/Jinx/Vayne, Thresh z PROdiction/VPrediction.

ps. Na Katarina Combo Wredny (Anonymous) wbił D3.

Okej, co to jest ten MMA? SAC nie musisz mi tłumaczyć i co to jest PROdiction/VPrediction :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...