Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszay Cienia

Emblemat Czarny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Im większy klan tym więcej w niego musisz wkładać, jestem w klanie w którym jest ponad 170 osób i aby zrobić nowe labolatorium z warframe banshe, volt i ash trzeba 6k oxium wsadzić, udało nam się to zebrać ale jak sam miałbyś zbierać 6k czy jak masz mniejszy to będzie z 2/3k to już problem masz ;)

Lepiej dojść do klanu który wszystko posiada i nie musisz się kłopotać o nic.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Nie wiem co znaczy kontr ale jeśli chodzi o broń to wiesz nie ma tu dobrej broni dla danej klasy każda broń jest dla każdej klasy ;)

jeśli masz 6 range to możesz sobie zrobić some pod krytyki 3 formy do niej z polaryzacją V i masz problem z głowy jeśli nie masz 6tej rangi to karak może by Ci się spodobał.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie gry śmiało możesz je kierować na polskiej wikii warframe ;) adres jeśli się zgodzisz mogę Ci podesłać na pw aby nie było reklamy czy cuś.

Opublikowano

Wiesz sam tej wiki nie uzupełnię a nawet jeśli to zajmie mi to rok, na wiki jest kilka aktywnych osób lecz nadal są braki ale widzę ich starania i dziękuje.

Zrób sobie tam konto pytaj o co chcesz ja zawsze odpisuje a jak nie ja to ktoś inny kto też przesiedział sporo czasu przy tej grze ;) pozdrawiam joł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...