Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim- problem ze smokami

maarek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdyz od dawna nie widziałem zadnego smoka. Gram  ze wszystkimi trzema dodatkami. W podstawce mam isć po róg Juregna Wiatrowładnego, w dawngardzie mam wrócić do Israna gdyż  zrekrutowałwem Gunmara i Sorinę Jurard i w dragonbornie zatakowali mnie kultysci nie udawałem sie na solstein. Czy to fabuła nie pozwala spawnować  sie smokom, czy bug, czy porostu mam takie szczęscie. Zampomniałem napisać że co jakiś czas teleeportuje sie doomnie smok taki z skórą martwy.

Opublikowano

Nie jestem pewny ale dodatki nie powinny niczego blokować w podstawowej wersji gry ponieważ było by to bez sensu. Wykonałeś misję, w której należało zabić tego smoka przy wieży, oraz o jakiej dokładnie ci smoka chodzi bo nie bardzo go kojarzę.

Opublikowano

Nie wiem czy coś ci pomoge,ALE: smoki zaczynają pojawiać się od momentu zabicia pierwszego koło białej grani.. i teraz tak: Na to ile tych smoków będzie,tzn jak często będą się pojawiać zależy: Poziom trudności,oraz(wydaje mi się,że ważniejszy) Poziom postaci:D dla przykładu ja mam 46 lvl i gram na poziomie legendarnym(jeżeli nie masz legendarnego możesz pobrać patcha najnowszego i bd,ale zakładam,że skoro masz dodatki,to masz też patch ,i masz tez legendarny w opcjach).. Smoki widzę co chwile :D czasami nawet po 2 :D 

hmm... jeżeli chcesz mieć pewność,że znajdziesz smoka to zrób te misje z rogiem.. i gdy cię przyjmą wkońcu pełnoprawnie siwobrodzi,to zapytaj Arngeira(chyba źle pisze jego imie :D ) o słowa mocy.. będzie mozliwość ,aby on ci powiedzial gdzie znajduje się jakieś---jeżeli ci się poszczęści(a często tak jest) ,to poda ci lokalizacje słowa ,które NIE jest w jakiejś jaskini czy cos:D będzie ono zaznaczone na mapie takim czymś na kształt czaszki smoka-tam będzie słowo,a gdzie słowo,to i strzegący go smok ^^ jak weźmiesz słowo ,zabijesz smoka;D po paru dniach znów zrespi się tam smok^^ 

odkryj sobie kilka takich słów ,i będziesz miał smoków pod dostatkiem--bedziesz wiedział gdzie szukać

[sorka za orto-pisze z telefonu]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...