Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czaru odchodzi z exMyMu

sensus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czaru odchodzi z exMyMu, tu jego info z facebooka:

Jak już pewnie wiecie wczorajszy dzień zakończył pewien etap w moim życiu i życiu chłopaków, mianowicie odeszliśmy z organizacji MeetYourMakers. Powodem odejścia są konflikty odnośnie pewnych rzeczy. W MYMie byliśmy od 03.2012 do 02.2014. Ostatnimi czasy często zastępował mnie ktoś inny, miałem wiele spraw na głowie, byłem na wakacjach od lola można tak powiedzieć, teraz także mam kilka rzeczy do zrobienia, więc dogram z chłopakami Coca-Cola Cup ( Mecz o 3 miejsce ) i później zapewne moje miejsce w drużynie zajmie ktoś inny. Odnośnie wielu pytań czy kończę z lolem: nie mam zamiaru kończyć, postaram się jak najszybciej ogarnąć swoje sprawy i wrócić na scenę e-sportową.

Kiitzq na reddicie napisał:

We are not disbanding, 4 out of 5 stays the same.

czyli tłumacząc na polski to:

Nie likwidujemy całego zespołu, 4 graczy z 5 są wciąż tacy sami.

<>

Opublikowano

@Indien, Meet Your Makers to organizacja multigamingowa. Oznacza to że posiadają wiele drużyn, jednak akurat ta LoL'owa się rozpadła.

1390848731-U997276.png

Opublikowano

juz dawno bylo wiadome ze Czaru odchodzi teraz to oficjalna wiadomosc.

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

Opublikowano

Czaru i Libik jeszcze ogarniaja ale reszta nie byla zadowalajaca.

Dobrze zrobil odchodzac.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@Ronter a gdzie Czaru to zapowiedział? Nic mi o tym nie wiadomo :>

Gdy oglądam lcsy to siedzę na ts z typami co mówili, co już z nim nie raz gadali i im to zapowiedział. że jak dostaną się na lcsy to bedzie grał do końca i odchodzi. MYM czekał podobno na nowego midera tylko nie miał jeszcze 17 lat. Skąd takie info? Krążyła taka plotka na internetach dla wtajemniczonych i teraz mamy potwierdzenie

PS.

Po prostu są ludzie którzy rozmawiają nie raz z graczami i potem podają nie potwierdzone info

Opublikowano

Tak Czaru, wasz BÓG, tylko coś grał, kiedy nie oglądałem ich meczów zawsze top był zniszczony przez Kubona lub przynajmniej mógł rywalizować z przeciwnym toperem czym reszta drużyny nie mogła się pochwalić.

Opublikowano

Tak Czaru, wasz BÓG, tylko coś grał, kiedy nie oglądałem ich meczów zawsze top był zniszczony przez Kubona lub przynajmniej mógł rywalizować z przeciwnym toperem czym reszta drużyny nie mogła się pochwalić.

Bo czru mu na ganga wbijał. Nie ma się co oszukiwać, mokatte ssal najbardziej i jego natulinus w lcsach s3. Maklerbi kubon byli zależni tylko od czara. Nigdy nie zapomnę jak grał jaycem i po tfie gdzie padł pierwszy zrrspil się i podobijal. Jest fajny fragmove ahri, życzę mu sukcesów oraz dołączenie do jakiegoś dobrego teamu

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...