Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 czy Battlefield 4 - co wybrać?

Paweloooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, która z tych części jest bardziej grywalna ma mniej bugów i.. ogólnie wd. was jest lepsza? Zastanawiam się nad kupnem lecz nie wiem co wybrać. :D

Opublikowano

Pod względem bugów wygrywa Battlefield 3 - ma ich mniej. Ogólnie polecałbym Ci kupić Battlefield'a 4, o ile Twój sprzęt da radę. Dużo trybów, mnóstwo zabawy. Bugi to tylko kwestia czasu.

Drugą sprawą jest również to, że BF3 jest opuszczoną grą z tej serii i nie ma tam już eventów na 2x XP itd.

Opublikowano

BF3 Jest już troszke przestarzałe bo rocznikowo ma 3 lata.

BF4 Jest nowe i nie jest jeszcze dobrze zoptymizowane pod względem błędów i bugów.

BF4 Stanowczo lepsza grafika kooperacja nowy wymiar gry więc moim zdaniem powinieneś wybrać 4 ;)

No ale pamietaj ze jak chcesz grac bez lagów na dobrych ustawienaich to musisz mieć zajebistego kompa 

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Sam posiadam BF3 który jakoś idzie na low z 20-30 fps  xD  Lecz jednak brałbym BF4 bo jak wyżej napisali więcej trybów itp. 

xxx

Opublikowano

nie rozumiem was.. co z tego ze bf4 jest nowe? bf3 będzie żyło jeszcze długo długo.. co do grafiki to i tak jest dobra i tak... w multi nie liczy sie już grafika tylko twoje skillsy. jak chcesz dobrą grafe to sobie graj na singlu. jak kupisz bf3 premium to masz bardzo dużo roboty map i broni..

21025763467572689828.png

Opublikowano

nie rozumiem was.. co z tego ze bf4 jest nowe? bf3 będzie żyło jeszcze długo długo.. co do grafiki to i tak jest dobra i tak... w multi nie liczy sie już grafika tylko twoje skillsy. jak chcesz dobrą grafe to sobie graj na singlu. jak kupisz bf3 premium to masz bardzo dużo roboty map i broni..

BF4 jest nowe, czyli jest rozwijane przez EA. Organizowane są różne konkursy, eventy. Mnóstwo nowych map i trybów, gra jest trochę bardziej realistyczna. Co ma singleplayer do grafiki? Jeżeli kupi premium w BF3 to ma tylko mapy i bronie, ponieważ gra została porzucona i nie ma nawet eventów 2x XP.

Opublikowano

i nowe tryby i nie pisz że tylko bo mapy i bronie stanowią większość FPSów -.- ja mam bf3 premium i grywam sobie od czasu do czasu. na populacje nie narzekam a bf3 nie jest już wspierany bo jest już wystarczająco rozwinięty ma pare bugów  ale komu to przeszkadza.

21025763467572689828.png

Opublikowano

Komp leciutko pociągnie bfa 4 na wyskoich ;) To w takim razie zamawiam bf 4. Dzięki :D I jeszcze jedno, warto kupować że wersje premium czy nie?

Opublikowano

Komp leciutko pociągnie bfa 4 na wyskoich ;) To w takim razie zamawiam bf 4. Dzięki :D I jeszcze jedno, warto kupować że wersje premium czy nie?

Jak wyżej @Grawint napisał, będziesz mieć dostep do wszystkich dodatków, eventów podwójnego naliczania XP, oraz różnych materiałów premium.

Zależy w jakiej cenie znajdziesz. Według mnie nie opłaca się dawać 170 złotych za premium do BF4.

Opublikowano

Jak wyżej @Grawint napisał, będziesz mieć dostep do wszystkich dodatków, eventów podwójnego naliczania XP, oraz różnych materiałów premium.

Zależy w jakiej cenie znajdziesz. Według mnie nie opłaca się dawać 170 złotych za premium do BF4.

przynajmniej na razie. dodam że bf3 premium to koszt maks 40zł.. sam mam na sprzedasz trójkę

21025763467572689828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...