Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PvP+Gildie Start 18:30 Serdecznie Zapraszamy 50slotow!

Dominek2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer jest strasznie zaniedbany, admin pisze ze nie ma 12 lat tylko wiecej lecz jego koledzy mowia ze ma te 12 lat wiec dominek nie klam to perwsza sprawa druga to taka ze 3/4 serwera jest w gidii admina i jak ktos ucieknie to wyzywaja go ze jest ciota ale trudno nie uciekac jak goni cie 5-7 osob, trzecia sprawa to jest taka ze admin dal mi bana (nie zeby mi zalezalo) za rzekomego better sprinta fakt dostawali raporty ze niby go mialem lecz to wina tego ze jestem w niemczech i po prostu ping mam czasami wysoki wiec mnie cofa a dodatkowo jak sie zbuguje (wiekszosc graczy chyba to zna, ze ktos czasami sie buguje to go cialge cofa) i mnie ciagle cofa a ten glupi plugin co maja to tak jest, ze wysyla raporty o better sprincie wiec nie wiem czy administracja serwera nie ogarnia tego co sie dzieje czy co, mowilem nawet, ze jak chca to niech mnie sprawdza lecz oni twardo sobie wmawiali, ze moge wlaczyc drugiego minecrafta.

Podsumowujac serwer jest nie godny uwagi, administracja 12-13 lat i jeszcze mocno klamie, oraz nie slucha wiekszosci ludzi na serwerze jednym slowem opisze ten serwer: SYF.

PS: sorki ze takie bledy ale jestem na niemieckiej klawiaturze i nie mam jak pisac po polsku musicie sie sami domyslec co gdzie pisze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...