Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prace Graficzne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yuap1kn0f2dq.jpg

OFERUJE PRACE GRAFICZNE.

PRACE GRAFICZNE WYKONUJE SZYBKO I DOKŁADNIE,

CO MOŻE POTWIERDZIĆ WIELE OSÓB.

f0i1akkkbp48.jpg

- BENNERY/REKLAMY

- ANIMACJE, FILMIKI, TRAILERY

- ZAPOWIEDZI, PREZENTACJE

- EDYCJA KLIENTA

- I WIELE WIECEJ

q67manjva5lc.jpg

GADU-GADU : 45508174

3if7iqyxc2u6.jpg

Opublikowano

Tylko i wyłącznie na zamówienie ? Nie robisz czegoś np. avków czy tła na YT za darmo ? ;x

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Polecam ladne prace robi ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tylko i wyłącznie na zamówienie ? Nie robisz czegoś np. avków czy tła na YT za darmo ? ;x

Skontaktuj się ze mną na PW bądz GG.

Kto Ci taką profesjionalną prace za darmo zrobil?

Prace które mi się nie podobają według mojego zdania, udostępniam PSD dla innych na różnych forach bądz PW.

A tak praca jest pokazowa tylko machnięta na szybkiego... i Nikt mi teog nie zrobił ......

Opublikowano

Patrząc na twoją sygne to nie chce mi się wierzyć że to twoja grafika,ale nawet ładnie wygląda ta prezentacja delinera. W tej drugiej już czcionka totalnie zjee*bubu.

@ neutral bo nie znam kolegi.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Patrząc na twoją sygne to nie chce mi się wierzyć że to twoja grafika,ale nawet ładnie wygląda ta prezentacja delinera. W tej drugiej już czcionka totalnie zjee*bubu.

@ neutral bo nie znam kolegi.

Chcesz to więcej takich sygnaturek mogę zrobić to nie jest problem wystarczy napisać.

A co do prezentacji to chyba tam powinieneś dać posta co do czcionki, tutaj nabijanie postów jest bez sensu...

Ale dzięki...

Opublikowano

Chcesz to więcej takich sygnaturek mogę zrobić to nie jest problem wystarczy napisać.

A co do prezentacji to chyba tam powinieneś dać posta co do czcionki, tutaj nabijanie postów jest bez sensu...

Ale dzięki...

Chyba nie skminiłes , mu chodziło o to że na tej twojej sygnie jest totalna pixeloza nawet nie usunałeś tła z napisu i wyglada to jak totalnie gównianie a twoja grafika która tu wrzuciłeś wygląda 150 razy lepiej

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Chyba nie skminiłes , mu chodziło o to że na tej twojej sygnie jest totalna pixeloza nawet nie usunałeś tła z napisu i wyglada to jak totalnie gównianie a twoja grafika która tu wrzuciłeś wygląda 150 razy lepiej

Aaa to przepraszam.

a tło w napisie właśnie takie miało być a nie że zapomniałem to jest tak zwane Światło Zewnętrzne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...