Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim, problem z poziomem doświadczenia. Bug?

HiQeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, nie wiem co się stało ale mam taki problem ze Skyrimem, po pewnym czasie gry blokuje mi się poziom doświadczenia (!) Mam pewien punkt powiedzmy połowa lvl i ani rusz dalej, potwory nic nie dodają, jedynie powiększa się przy podwyższaniu konkretnych umiejętności.. I co ciekawe kiedy tak dobiłem poziom to pasek się zapełnił ale poziom kolejny nie wskoczył. Dodam że zainstalowałem najnowszy patch i przeinstalowałem grę co nic nie dało.

Opublikowano

Może po prostu do następnego poziomu brakuje Ci tylko trochę doświadczenia. W Skyrim doświadczenie zdobywa się poprzez podwyższanie poziomu umiejętności.

Opublikowano

a konkretniej poprzez rozwijanie umiejętności związanych z jakąś czynnością (np otwieranie zamków,walka bronią oburęczną,kowalstwo itp)-gdy np otwieranie zamków wskoczy ci z 50 na 51,to podwyższa ci się trochę "główny" poziom postaci:P

Ale użytkownik @up chyba mnie uprzedził z odp :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może po prostu do następnego poziomu brakuje Ci tylko trochę doświadczenia. W Skyrim doświadczenie zdobywa się poprzez podwyższanie poziomu umiejętności.

może być tak lub wbij ci się ale nie rozdałeś atrybutu np w magie i widziałeś ciągle ten sam lv

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

Tak jak ktoś wyżej napisał - Doświadczenie zdobywasz wbijając poziomy umiejętności.. Tzn. jeśli wbijemy łucznictwo na 20 poziom to lvl zwiększy nam się z 1 do 3 ( przykład tylko.. ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...