Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie przeplacac 300zl?

MarianZGP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za pare dni bede miec moj komputerek ,ale jest takie cos mam wybor . Kupienie z techplanet/morele cena 3550 ,albo gotowiec z takimi samymi czesciami za 3800 . Bo minus techplanet i morele jest taki jak gwarancja ze cos mi sie zje*** na moj koszt no i dostawa itp ,a za te 300 zl mam kompa w przeciagu 2 dni i na gwarancje jade do nich i sie tym zajmuja .

Oplaca sie czy nie ?

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Lepiej wziąć z morele/techplanet bo masz gwarancje na każdy podzespół osobno i taniej, co z tego że za przesyłke płacisz sam jak jesteś 300zł do przodu 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Na techplanet i morele też jedziesz do nich z gwarancją albo odsyłasz sprzęt. Na Techplanet i morele masz darmową wysyłkę i złożenie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie chce się kłocić . Na techplanet nie dzwoniłem , ale na morele dają na całą stacje , a nie na pod zespoły

Do zamknięcia .

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Nie chce się kłocić . Na techplanet nie dzwoniłem , ale na morele dają na całą stacje , a nie na pod zespoły

Do zamknięcia .

Może ty mówisz o PC gotowym oferowanym przez serwis, nie składaku? Nie mogą dać na całość, bo przecież nie każdy zamawia montaż, pomyśl trochę.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...