Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Talon czy Darius?

Kacperggg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czy a) mid czy b top, zależy czy jesteś a) zaawansowanym graczem czy b początkującym, zależy czy wolisz a) asasynów czy b bardziej tanky postacie. Jeżeli więc odpowiedziałeś na większość pytań a to wybierz Talona a jeżeli większość twoich odpowiedzi brzmiała b wybierz dariusa

Opublikowano

Tak jak pan up :P te 2 postacie są całkiem inne Talon to mider a Darius solo toper wiec zalezy na jakiej lini wolisz grać. 2 Sprawą jest to że talon to lekki papier a darius dość mocna postać która nie zejdzie na pare skili ;p. Ja na twoim miejscu brałbym Dariusa bardzo mocny champ :) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

jak szukasz prostej postaci na topa to darius, a jak wolisz bardziej zaawansowaną postać na mida to talon, rozwinę ci to trochę darius to czołg biegniesz przyciągasz zabijasz, a talon papier z dużym dmg który ma na cełu zabić enemy adc/apc, talonem masz harras z W i doskok z E możesz łatwo uciec na ult, a dariusem po prostu przyciągasz z e dajesz W+Q stackujesz passywke(o ile masz taką możliwość)  dajesz ult i masz fraga , a w tf talonem wbijasz ostrożnie, a darius z Q i się bijesz, jak widzisz postacie sie dużo różnią  od siebie ale obydwie są bardzo dobre , ja ci polecam talon ewentualnie możesz nim pójść na topa ale teraz dominują postacie typu darius na topie mam nadzieje ze pomogłem i sry ze się tak rozpisałem

1392118145-U1104615.jpg

Opublikowano

kazda postac jest dobra tylko trzeba ogarnac. 

Serwer PvP Nasze ip: Mc-team.pl:25566

Serwer SkyBlock Nasze ip: Mc-team.pl:25567

Serwer Survival+Frakcje Nasze ip: Mc-team.pl

Opublikowano

kazda postac jest dobra tylko trzeba ogarnac.

Sorry ze nie o temacie ale mozess niespamic glupimi tekstami typu "kazda postac jest dobra tylko musisz ja ogarnac" on chce sb wybrac postac..
Opublikowano

up i 2up reported ;)

Darius:

+ tanky

+ dmg aoe z Q

+ pasyw

+ pasyw zE

+ Ulti do 3 razy truedmg

- brak escape (ew. pasyw, ale jak sie skonczy to lezysz :P)

- manozerny w early

Talon:

+ AoE W

+ AoE R

+ Doskok

+ Silence

+ Slow

+ Pasyw

- Papier

Opublikowano

Co oznacza papier? I dzięki

Co oznacza papier? I dzięki

Papier oznacza że postać szybko sie wykłada jak ktoś ja bije.. spada na kilka skilów ale ja osobiscie i tak polecam Talona, bo to jego jedyny minus a Darius ma 2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...