Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin pvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pluginu na serwer pvp, który bedzie dawal rangi gracza za wbijanie lvl, np gracz ma range nowicjusz po 10 zabiciach dostaje poczatkujacy i moze wziasc lepszy kit.

Serwer PVP 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25566

Serwer SkyBlock 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25567

Serwer Survival+Frakcje 1.7.2 IP: Mc-Team.pl

Opublikowano

UltraPvP Zawiera kod ktory pod odpowiednia daje Opa graczowi Bukkit to wykrylo i nie zaakceptowalo na bukkit.org

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

Opublikowano

UltraPvP Zawiera kod ktory pod odpowiednia daje Opa graczowi Bukkit to wykrylo i nie zaakceptowalo na bukkit.org

Ciekawe skąd masz takie info? I wgl jak brzmi ta komenda? bo tam są tylko komendy: poziom (lvl) i kasa (money) więc jaki tam jest argument? bo naprawdę nie przypominam sobie, żebym coś takiego umieszczał w swoim pluginie, którymkolwiek z tych, które napisałem (co prawda większość nie jest opublikowana, ale mniejsza o to).

A tak na logikę biorąc, po co byłaby mi taka komenda, skoro i tak nie znam ip serwerów na których jst używany ten plugin? Nawet nie mam czasu żeby wchodzić na serwery mc (poza testami pluginów na localhoście) a co dopiero szukać kto używa mojego pluginu...

Liczę na twoją odpowiedź :)

Pomogłem? Nie bądź skąpy, daj Like:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...