Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scyzors

Scyzors

Scyzors  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nadaje się na bycie Mentorem?

• Jestem na TAK
      1
    • Jestem na NIE
      8
    • Jestem NEUTRALNY
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MENTOR

Witam wszystkich. Jestem Scyzors i chciałbym się zgłosić swoją kandydaturę na range Mentor. Na wstępie kilka słów o mnie. Jestem spokojną osobą. Staram pomagać się innym użytkownikom jak tylko mogę. Ostatnio coraz częściej wypowiadam się w dziale "Konsole". Moja aktywność ostatnio jest mniejsza, gdyż miałem problem z zalogowaniem się na forum. Kiedyś udzielałem się w dziale "League of legends". Chciałbym pomóc w rozwoju niektórych działów, Mam większą ilość odwiedzin, niż postów co w najbliższym czasie zamierzam zmienić. Wiem też, że zgłoszeń też nie mam za wiele ale jak już wspomniałem zamierzam to nadrobić. Nie popełniam błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Czasami oceniam sytuacje zbyt pochopnie, lecz staram się to zmienić. Zdarza mi się wdać się z kimś w niepotrzebną dyskusje. Nie zawsze mam racje. Mam więcej wad i zalet, jednak nie będę wszystkiego wypisywał, aby was nie zanudzić. Na koniec dodam, że jestem na forum od 24 lutego 2013.

Plusy:

+ Pomocny

+ Spokojny

+ Miły

+ Nie popełniam błędów ortograficznych i interpunkcyjnych (bynajmniej się staram)

Minusy:

- Ostatnio mała aktywność (problem z zalogowaniem się na forum)

- Mała ilość postów i zgłoszeń w stosunku do liczby odwiedzin (Zamierzam to zmienić)

- Czasami działam zbyt pochopnie

Opublikowano

300 postów w rok? Na mentora to ciut za mała aktywność, nie.

Opublikowano

Sorry, już samo stwierdzenie "mała aktywność" Cię przekreśla.

Nad tym trzeba popracować, trzeba czasu. Musisz dawać przykład innym, a wydaje mi się że mało kto Cię kojarzy (nie chodzi o popularność, ale słabą aktywność właśnie).

Jestem na nie.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...