Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komplet grafik (belka,ramka)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stać cię na coś więcej : )

Czekam na coś lepszego. Wtedy wykorzystam ;)

Wadziło na dysku = udostępniłem

Może coś lepszego też się pojawi  :)

Opublikowano

Średnie, wydaje się to być niedokończone. Mogłeś dodać więcej szczegółów :P Mam pytanie, skąd wziąłeś te ciemnie obramowania? Chodzi mi o te co są na rogach :P Po zewnętrznej stronie są za jasne, wydaje się jak by to było na białym tle.

Wielki + za to, że udostępniasz to za darmo :)

Opublikowano

Darwor Najpierw mi ją na gg podsyłasz żeby mógł wykorzystać do prezki i dziś ją udostępniasz .. Chamskie .

nie umiałeś jej otworzyć  8S

Teraz sie nie bulwersuj bo z Toba nigdy nie wiadomo, miales mi kiedys za layout zaplacic i chuja pieniędzy dostałem  ^_^

Średnie, wydaje się to być niedokończone. Mogłeś dodać więcej szczegółów :P Mam pytanie, skąd wziąłeś te ciemnie obramowania? Chodzi mi o te co są na rogach :P Po zewnętrznej stronie są za jasne, wydaje się jak by to było na białym tle.

Wielki + za to, że udostępniasz to za darmo :)

grafike możesz edytować jak tylko Ci się podoba  :)

Specjalista
Opublikowano

Czcionka LOGO SERWERA jest standardowa?

Jak nie to jak się nazywa ? :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Całkiem spoko ;) Mam pytanie robisz może prezentacje serwerów ?

Współpracuje jedynie ze znajomymi  ;)

@Refresh

Mi za bardzo nie przypadły do gustu, no ale czekam na dalsze prace o ile będą.  :)

Będą, nie martw sie  :)
Opublikowano

Nie estetyczne i  brzydkie. Ale jak sam napisałeś amatorskie więc myślę że więcej nie ma co oczekiwać. Kto wie może jakiś hamak to weźmie :D

Zrob lepszee ;)  i udostepnij na mpc forum co oczekujesz po darmowej grafice ? za dobra grafike musisz placic $$

40117680099074104760.gif                                                 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...