Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia PZ1 Leopard 1

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Niemiecka linia medów, czy te czołgi są tylko do scoutowania czy też potrafią coś ustrzelić? I czy gra tym drzewkiem jest przyjemna?

4zzt3n.png

Opublikowano

Każdym czołgiem da się coś ustrzelić, ja wczoraj miałem 5 fragów na 12t. Osobiście linii nie polecam.

#4000 post!

Opublikowano

Ok dzięki. Ale mam pytanie do tego testowego serwera, dlaczego na konto z 2013 nie mogę się zalogować? Wszystko wpisuję na 100 dobrze

Co Ci wyskakuje? 

ps jutro zamykają test

Opublikowano

Po prostu, że zły email albo hasło. 

Na 100% złe hasło/email :) Może zmieniałeś w ostatnim czasie?

Opublikowano

No właśnie nie, bo na zwykły serwer się normalnie loguję tymi passami. 

A innego konta nie masz, żeby wbić?

Opublikowano

Otóż WoT przed testami kopiuje konta z normalnego serwera na serwer testowy. Nie kopiuje wszystkich kont, tylko te aktywne w ostatnim czasie, dlatego nie możesz zagrać na koncie, którego nie ruszałeś przez długi czas, lub które stworzyłeś po rozpoczęciu testów.

Opublikowano

Linia dla Leoparda 1 jest dobra ale ma swój warunek ... musisz dobrze grać i tu nie ma dyskusji...

Zaczynając od piździków jest to mordęga ale dla IndienPanzera warto ;)

Kolejny Leopard jest wręcz beznadziejny ale Leopard 1 to cud miód i orzeszki taki Hellcat 10T

signature.png

Opublikowano

Każdym czołgiem da się coś ustrzelić, ja wczoraj miałem 5 fragów na 12t. Osobiście linii nie polecam.

#4000 post!

Grałeś Leopardem 1, że tak twierdzisz ?

To może ja zacznę od 6 t ( mam już Leosia więc się wypowiem )

6 t - Kiedyś świetny czołg, lecz zabrali mu działo. Typowy spoter, słaby pancerz i dziwne działko.

7 t - Ani to spoter, ani to med. Czołg, którego nie lubię, nie jest szybki ani zbytnio zwinny, ma słabe działo jak na 7t w porównaniu do takiej wz-131. Czołg tylko do przejścia.

8 t - Tu już się więcej wypowiem. Cud, miód i orzeszki. Czołg wspaniały, typowy med, który ma działo od tygrysa p z świetną wieżą, która potrafi sporo odbijać. Bardzo dobra depresja działa i czas przeładunku, dobre camo, przyśpieszenie i jest zwinny.

9 t - Najgorszy z całej tej linii, amunicja pada przynajmniej raz na bitwę, z najlepszym działem ładuję z dosyłaczem itp. aż 11 sekund zadając tylko 390 dmg. Bardzo dobra celność, depresja słaba, nic nie odbija, nie jest za szybki.

10 t - Idealny snajper, działo jedno z najcelniejszych w grze, ładuję 7 sec i zadaję 390 dmg. Bardzo dobre camo, zwinność i przyśpieszenie. Depresja jest idealna na ten czołg, jarzmo działa sporo przyjmuję za 0, jest to drugi najszybszy med 10t, tylko bc 25t jest szybszy. Jeżeli ma się perk na amunicję, rzadko bada w porównaniu do 9t. Czołg idealny, ale trzeba się nim nauczyć grać. Gdy Cię za szybko wyświecą, jest po tobie. Na początku gra się nim jako spot defensywny, lorneta się strasznie przydaję. Gdy już z 5 min minęło, można ruszać na polowanie :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Grałeś Leopardem 1, że tak twierdzisz ?

10 t - Idealny snajper, działo jedno z najcelniejszych w grze, ładuję 7 sec i zadaję 390 dmg. Bardzo dobre camo, zwinność i przyśpieszenie. Depresja jest idealna na ten czołg, jarzmo działa sporo przyjmuję za 0, jest to drugi najszybszy med 10t, tylko bc 25t jest szybszy. Jeżeli ma się perk na amunicję, rzadko bada w porównaniu do 9t. Czołg idealny, ale trzeba się nim nauczyć grać. Gdy Cię za szybko wyświecą, jest po tobie. Na początku gra się nim jako spot defensywny, lorneta się strasznie przydaję. Gdy już z 5 min minęło, można ruszać na polowanie :)

Na kij ci lorneta w tym czołgu?

Podesłałbym coś, ale wiem, że mnie nie lubisz i od razu dałbyś bana za udostępnianie celownika z innego forum. :c

Ja rozumiem, że ten czołg to snajper, ale to też spotter. I Active i Passive. Jeżeli zrobisz odpowiednie perki (BiA, zwiad, rozeznanie) i ekwipunek (Optyka, Wiatrak) masz o wiele lepsze efekty w spotowaniu w aktywnym, a w passywie masz identyczne.

Dalej znawco, dawaj. :*

Jak mnie dzisiaj próbujesz zjechać?

A czy warto robić? Owszem, każdą linię (oprócz FV4202) warto robić. Po prostu trzeba wiedzieć jak grać, a tego już ci może zabraknąć. Ze względu, że T10 to scouto/snajper może nie być to dla ciebie przyjemne doświadczenie.

6 t - Kiedyś świetny czołg, lecz zabrali mu działo. Typowy spoter, słaby pancerz i dziwne działko.

7 t - Ani to spoter, ani to med. Czołg, którego nie lubię, nie jest szybki ani zbytnio zwinny, ma słabe działo jak na 7t w porównaniu do takiej wz-131. Czołg tylko do przejścia.

A tutaj wystarczy przejść przez VK30.01D i 30.02D i masz problem z głowy...

Edit: Jeżeli koniecznie chcesz robić tą linię, to nie przez Pz I>Pz I C>Luchs>Leos itd tylko PzII>Pz III A>Pz III>Pz III/IV>VK30.01D itd.

Opublikowano

Otóż WoT przed testami kopiuje konta z normalnego serwera na serwer testowy. Nie kopiuje wszystkich kont, tylko te aktywne w ostatnim czasie, dlatego nie możesz zagrać na koncie, którego nie ruszałeś przez długi czas, lub które stworzyłeś po rozpoczęciu testów.

Pisał że ma konto z 2013, a skopiowano w styczniu czy tam lutym.

A czy warto robić? Owszem, każdą linię (oprócz FV4202) warto robić.

A ja ją robię. I całkowicie się zgadzam :P

Opublikowano

Leopard 1 świetna maszyna zdecydowanie jeden z najlepszych czołgów średnich  ze względu na mobilność i świetną celność. Natomiast droga do niego jest dość przyjemna ale dopiero od VIII tieru, Indian z najlepszym działem jest świetny, Leopard PTA także jest niczego sobie, Polecam 

Opublikowano

Na kij ci lorneta w tym czołgu?

Podesłałbym coś, ale wiem, że mnie nie lubisz i od razu dałbyś bana za udostępnianie celownika z innego forum. :c

Ja rozumiem, że ten czołg to snajper, ale to też spotter. I Active i Passive. Jeżeli zrobisz odpowiednie perki (BiA, zwiad, rozeznanie) i ekwipunek (Optyka, Wiatrak) masz o wiele lepsze efekty w spotowaniu w aktywnym, a w passywie masz identyczne.

Dalej znawco, dawaj. :*

Jak mnie dzisiaj próbujesz zjechać?

A czy warto robić? Owszem, każdą linię (oprócz FV4202) warto robić. Po prostu trzeba wiedzieć jak grać, a tego już ci może zabraknąć. Ze względu, że T10 to scouto/snajper może nie być to dla ciebie przyjemne doświadczenie.

A tutaj wystarczy przejść przez VK30.01D i 30.02D i masz problem z głowy...

Edit: Jeżeli koniecznie chcesz robić tą linię, to nie przez Pz I>Pz I C>Luchs>Leos itd tylko PzII>Pz III A>Pz III>Pz III/IV>VK30.01D itd.

"Znawco" widzę jesteś wszechwiedzący nawet nie mając tego czołgu.

Jaki Act. spoter ? Ten czołg jest wolniejszy od bc 25, gąski i Cie nie ma.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

"Znawco" widzę jesteś wszechwiedzący nawet nie mając tego czołgu.

Jaki Act. spoter ? Ten czołg jest wolniejszy od bc 25, gąski i Cie nie ma.

Posiadanie czołgu=/= umiejętność grania nim.

To samo można powiedzieć o Chaffeem - przecież jest za duży, ma za słabe camo i małego maxa, a jakoś ludzie robią go pod passive/active spota (z naciskiem na active)

A to już nie moja wina, że nie umiesz wykorzystać jego zalet i zniwekować wad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...