Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe rozłączanie z PVP.NET

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej. Przed chwilą skończyłem grę z kolegą, poszedłem na obiad, wracam a tu lol rozłączony. Próbuję się zalogować po raz drugi - Brak odp. od serwera. Zrestartowałem kompa, zalogował się i teraz znowu mnie wywaliło i tak ciągle. Jak to cholerstwo rozwiązać?! Do tej pory to ani razu mi się nie zdarzyło a teraz masakra, cały czas rozłącza.

Opublikowano

Ja tak mam gdy wszystkie urzadzenia w domu uzywaja neta ~20 I jeszcze na kilku sa filmy powlaczane lub cos takiego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To serwery przeciążone mam tak samo, nawet normala nie da rady zagrać bo cię z kolejki wywali. Riot to idioci i tyle, nic nie robią z serwerami....

Opublikowano

To jest problem Riotu, na weście dzieje sie tak samo.

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

Opublikowano

Jak to przeciążenia przez ilość graczy to czego nie podzielą tych serwerów na pół by nie było tego problemu? Nie rozumiem ich zamiast coś zrobić to tylko piszą że pracują nad lagami a nic nie robią....

Opublikowano

Napisałem im na supporcie to nawet nie raczą odpowiedzieć, mają wyje*ane na nas "Jak płacą to po co mamy coś robić?"

Opublikowano

Koledzy, mam to samo.................... Co to ma do *h*** pana być? Jak tylko skończę jakiś mecz nawet nie mogę wbić na to okno statystyk, bo zaraz po kliknięciu "Kontynuuj" wyskakuje najpierw "Czekanie na statystyki...", a potem "Straciłeś połączenie z czatem PVP.net.".

Teraz nawet nie mogę się zalogować.

v6fi.jpg

Dodam, że raz mnie wyrzuciło podczas wyboru championa na Rankedzie, a wcześniej usunęło mi całą listę znajomych. Lol spada na psy :(.

Opublikowano

Ano może by tak odpoczynek od lola? spotkajcie się ze znajomymi/dziewczyną.... LoL to gra darmowa....Nikt nie każe wam grać, jak wiecie ,że są problemy z serwerem to po co gracie? Odpocznijcie^^ Zawsze można porobić inne całkiem ciekawe rzeczy ;)

Pozdrawiam

I'll support u, so u can carry me ♥

Opublikowano

Też mam to samo ... Kolega mi mówił, że coś 11.02 mają robić z serwerami ale nie wiem czy to prawda.

Opublikowano

Mam tak samo. Musze teraz czekać 6 minut bo mnie przy wybieraniu bohatera na rankedzie wywaliło.

Przecież ty jesteś w brązie.

Mam tak samo to ich problemy. 

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...