Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieranie tylko swojego dropu

palancho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Jak w temacie czy ktoś spotkał się z jakimś botem, albo ustawieniem żeby bot zbierał tylko swój drop?- bo jest z tym masa problemów kiedy bot próbuje zebrać drop nie należący do mnie- po prostu się często zacina- i to powoduje, że ktoś może poznać- że to bot. Z góry thx za pomoc// jakieś info!

Opublikowano

Miałem z tym samym problem , gdy za ML było za dużo graczy i postać zbierała  ich drop ;c  Niestety nie ma takiego bota , który by zbierał tylko nasz w obecności dropu innych.

wuo1.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o bota  Skill97bot to on ma ustawione zbieranie i spamowanie spacji, a co do dropu to jak nwm bijecie jobe to odstawcie gdzieś dalej i bijcie z daleka. Określcie jaki to dokładnie bocik, bo jeszcze można użyć przeciez taskera nie? wtedy on nie zbiera dropa tylko robi konkretnie nagraną rzecz :P łapajcie link do taskera -> http://www.mpcforum.pl/topic/928994-bot-tasker/.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są takie boty ale bardzo łatwe do wykrycia.U mnie siedzę na komecie i wchodzi jakiś koleś.Zbiera mi mój drop to piszę żeby stąd spadał.0 odpowiedzi.Wtedy chciałem go nastraszyć że wezwe Gm i gdy napisałem gm ten bot pisał przez 1 - 2min x a później lognął.Nie wiem co to było ale napewno coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...