Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrpyt soraka ,bany i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh ,chęć szybkiego kupienia yasuo jest tak duża ,że postanowiłem zacząć robić reffy ,lecz niestety idzie to strasznie monotonnie!!! Dlatego mam pytanie ,bo wiem ,że istnieje skrypt do soraki który automatycznie rozgrywa gry. No i własnie te pytanie tutaj mam ,bo słyszłałem ,że można dostać bana więc parę pytań:

Jaki jest to ban?

Na które konto jest to ban ,czy na te główne czy na te które robię reffy?

Ogólnie ryzyko jakie się z tym jest związane? Po prostu chciałbym się dowiedzieć w najgorszym przypadku co się stanie.

W jaki sposób uniknąć bana?

Jak ta soraka działa ,jakie opcje zaznaczyć ogólnie podstawy :).

Za odpowiedzi dam lajki ,za odpowiedź dokładną na wszystkie pytania daje 6/5 lajków.

Ale każda próba (która zbliży mnie do rozwiania moich wątpliwości) zostanie nagrodzona lajkiem.

Opublikowano

Bana dostaniesz na te konto, z którego używałeś skryptu czyli tego refa. Ogólnie jak im się zachce sprawdzić "powiązanie" to mogą cofnąć Ci nagrody ale bana raczej nie dostaniesz na główne.

I lepiej graj już ARAMy ^^ Też zbieram na Jaśka i przymaniaczyłem w 3dni 4600 IP z tym boostem od riotu na 3 wygrane.

Opublikowano

Jak robisz malo refów np 10 to riot sie tym nie interesuje. Pewnie sie zainteresują dopiero przy wiekszej ilosci. Tak wiec z umiarem :)

Opublikowano

Jak robisz malo refów np 10 to riot sie tym nie interesuje. Pewnie sie zainteresują dopiero przy wiekszej ilosci. Tak wiec z umiarem :)

Ja chcę tak max 20 reffów po 5 level (10 nie będę robił)

A ostatnie pytanie ,jak uniknąć bana oraz jak ten bot działa ,czy jest tam dużo opcji? Czy jest jakiś prosty? Mówię tutaj czy jest to standardowy program jak bol w opcjami pod shift czy trzeba jakieś manwery wykonywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...