Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation 3 watch dogs

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zdecydowałem się na kupno PlayStation 3 i mam pytanie co do watch dogs. Jaką gra będzie miała grafikę? Grafika będzie taka jak na GamePlay ?

Opublikowano

Z tego co widać to tak, no cóz PS3 już ma troche lat na karku.

Ale wiadomo że liczy się gameplay i fabuła mi grafika nie przeszkadza, nie wiem jak tobie :P

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

Weź nie wzoruj się tym SS co ten dał bo to jakieś gówno.Ludzie wrzucają coś o czym nie mają bladego pojęcia.Ważne że post nabity.

Grafika nigdy nie jest tak dobra jak to pokazują twórcy na GP ,ale  będzie i tak dobra.

Pewnie będzie podobna do grafiki w Assassin's Creed IV: Black Flag  ,a tam grafika jest na bardzo wysokim poziomie.Wygląda zajebiście nawet na tak starym sprzęcie jak Xbox360 i PS3

Tutaj masz porównanie Assassina PS3 vs PS4

Jak dla mnie gra różni się mało na nowym sprzęcie.Nie tego ludzie pewnie się spodziewali po nowych konsolach

Opublikowano

Tak wiem. Lecz chciałbym żeby chociaż watch dogs nie miał tak słabej grafiki chodzi mi o to żeby to nie była grafika tak jak w gta san andreas/max payne 1 lub 2 Żeby chociaż tam grafika była taka jak w gta 4 :D Jeżeli taka grafika byłaby na ps3 to chętnie bym zagrał ponieważ ps4 kupię dopiero za 2 lata bo nie będę teraz wydawał 2000zł ;/

Opublikowano

Jak gra z 2014 roku może mieć grafikę jak gra z 2005 roku....

Grafiki z GTA nie porównuj tutaj bo tam całkowicie inny silnik i inni twórcy gry.

Watch Dogs jeszcze nie ma.Wyjdzie to okaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...