Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Oficjalny Turniej FIFA na mpcforum.pl - Pytania do uczestników.

Calme

Jakie nagrody?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie nagrody?

• Coinsty.
      3
    • Plakietki/-pkt.
      7
    • To i to.
      9
  2. 2. Na której części ma być oparty turniej?

• 13
      2
    • 14
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Planujemy zorganizować turniej FIFA i mamy pytanie związane z nagrodami.

Pytanie pierwsze:

Czego oczekujecie jako nagród? 

1. Wszyscy uczestnicy wpłacają określoną ilość cointsów do organizatorów, następnie zwycięzca zgarnia całą zgromadzoną pulę.

2. Nagrody w formie plakietek i -pkt na forum.

3. To i to.

Oczywiście wybierając 1 i 3 opcję będziecie musieli wpłacić coinstsy, by uczestniczyć w Turnieju. 

Zapraszam do oddawania głosów w ankiecie. :-) 

Pytanie drugie:

Której części Fifa turniej miałbym dotyczyć? 

1. 13

2. 14

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

2.

Bo każdy kto chce wziąść udział musi płacić co jest bez sensu, namawiacie ich trochę. Chyba że sami uzbieracie.

Po za tym chce też turniej fifa 13!

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Zagłosowałem na Plakietki i -% oraz Coinsy - Jeśli do tego dojdzie musiałbym sprzedać trochę rupieci bo słabo u mnie z hajsem :)

FIFA 14 ;) 

A pytanko w jaki sposób rozgrywany byłby spotkania ? 

Drzewko turniejowe ? 

Metoda każdy z każdym ;) ?

Opublikowano

Zagłosowałem na Plakietki i -% oraz Coinsy - Jeśli do tego dojdzie musiałbym sprzedać trochę rupieci bo słabo u mnie z hajsem :)

FIFA 14 ;)

A pytanko w jaki sposób rozgrywany byłby spotkania ? 

Drzewko turniejowe ? 

Metoda każdy z każdym ;) ?

Będzie tabela spotkań, a one będą losowane. Tym samym będą dwa miejsca. 1 i 2. :-) 

Opublikowano

Mi np. nie zbyt widzi się turniej Ultimate, ponieważ jak wiemy ultimate jest loteryjne... Miałem Ronaldo i Ibrę [których przejebałem na paczki ;d W których nic nie trafiłem :D] i wygrywał ze mną skład który miał Benteke i grał na główki... 

Ciekawszy raczej byłby jakiś turniej realnymi składami, może coś w stylu ligi, czy whatever. 

Ale jeżeli już to FIFA 14 - i raczej opcja druga z plakietkami.

Bo tak jak mówię - jeżeli będziemy składac się po 1k - to to będzie idiotyzm, bo będzie np. 24k, a jak będziemy się składać po 10k+ to idiotyczne będzie przegrać ze składem OP. ;x

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Mi np. nie zbyt widzi się turniej Ultimate, ponieważ jak wiemy ultimate jest loteryjne... Miałem Ronaldo i Ibrę [których przejebałem na paczki ;d W których nic nie trafiłem :D] i wygrywał ze mną skład który miał Benteke i grał na główki... 

Ciekawszy raczej byłby jakiś turniej realnymi składami, może coś w stylu ligi, czy whatever. 

Bo tak jak mówię - jeżeli będziemy składac się po 1k - to to będzie idiotyzm, bo będzie np. 24k, a jak będziemy się składać po 10k+ to idiotyczne będzie przegrać ze składem OP. ;x

Spokojnie, w dziale mamy speców od Fify i na pewny dołożymy wszystkich starać, by turniej odbywał się na zasadach, gdzie liczą się umiejętności. :-) 

Obecnie turniej będzie na platformę PC, ponieważ nie zauważyłem by w dziale wypowiadało się wielu "konsolowców". Pomyślimy w przyszłości. :-) 

Opublikowano

"by turniej odbywał się na zasadach, gdzie liczą się umiejętności. :-) "

Jaja sobie robisz? :D Chyba każdy mecz musiałby być nagrywany, aby ktokolwiek jakiś zasad [dot. rozgrywki] przestrzegał ;x

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

"by turniej odbywał się na zasadach, gdzie liczą się umiejętności. :-) "

Jaja sobie robisz? :D Chyba każdy mecz musiałby być nagrywany, aby ktokolwiek jakiś zasad [dot. rozgrywki] przestrzegał ;x

Nie do końca o to mi chodziło. ;x

Miało to się odnosić do tej części Twojej wypowiedzi. 

Nagrywania nie jest złym pomysłem, ale nie każdy może. Niestety.

Opublikowano

Jak zrobimy oparty na drużynach 5* z gry, to będziecie narzekać, że ktoś przed wami wziął już Barcelona, Real i nie macie szans.

Turniej zawsze można zastąpić ligą, wtedy o wygranej nie będzie decydował los.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Może po prostu zróbmy tak że będzie tyle drużyn ile zawodników i zrobimy losowanie ;)?  

U mnie w szkole co roku jest organizowanyi turniej, właśnie na takich zasadach :D

W tym roku trafiłem LOSC Lille w poprzednim Porto ;)

Zależy od szczęścia. I żeby nie było jakiś jednostronnych spotkań można zrobić że zespoły typu

Bayern Real City Barca grają ze sobą, a takie zespoły jak

Porto Benfica BvB Liverpool  też między sobą :D Jak kto woli ! 

Opublikowano

Może po prostu zróbmy tak że będzie tyle drużyn ile zawodników i zrobimy losowanie ;)?  

U mnie w szkole co roku jest organizowanyi turniej, właśnie na takich zasadach :D

W tym roku trafiłem LOSC Lille w poprzednim Porto ;)

Zależy od szczęścia. I żeby nie było jakiś jednostronnych spotkań można zrobić że zespoły typu

Bayern Real City Barca grają ze sobą, a takie zespoły jak

Porto Benfica BvB Liverpool  też między sobą :D Jak kto woli ! 

Turniej będzie na zasadzie eliminacji. Przewidujemy maksymalnie 16 miejsc, jeśli będzie znacząco więcej chętnych powstanie druga grupa.

Oczywiście jak z tego wynika będą 2 miejsca. 1 i 2. Cały kalendarz spotkań będzie losowy i zostanie upubliczniony gdy tylko zapisy dobiegną końca, po ogłoszeniu Turnieju. 

Opublikowano

Zapraszam do zapisów!

http://www.mpcforum.pl/topic/1147081-fifa-tournament-temat-glowny-zapisy/

Po burzliwych naradach zdecydowaliśmy już jak będzie wyglądał Turniej. Będzie on dotyczył Fify 14 (PC), a nagrody będą wyłącznie w obrębie Forum, ponieważ nie każdy może sobie pozwolić na wpłatę cointsów. Wszystkiego innego dowiecie się wkrótce. :-) 

By uczestniczyć w Turnieju jedynym warunkiem będzie zaakceptowanie regulaminu oraz posiadanie oczywiście oryginalnej gry.

Tematu z zapisami i regulaminem spodziewajcie się w ciągu najbliższych dni.

Za pierwsze miejsce przewidziana jest najrzadsza Plakietka i Ranga konkursowa na Forum!

Już teraz zapraszam do brania udziału. :-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...