Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior PVE?

Kimari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Można powiedzieć że niosę z sobą tak beznadziejne pytanie jak: Kim grać ? Aktualnie gram sorcem (27lv) jednak czuję że to nie to. Nie lubie tak atakować i uciekać. I tu dokładniejsze pytanie: Czy Warrior w późniejszych lv będzie dobry do Pve? Grając nim do tego 12 lv  zauważyłem jednak że nawet z tym "unikiem" dostaje strasznie dużo obrażeń. Zwykłe moby są w stanie mnie zabić. Czy w późniejszym lv warrior zyska na unikach/obronie? Jeśli nie, to czy slayer zaspokoi żądze wpadnięcia w grupę mobów i wyrżnięcia w pień?

Opublikowano

"Jeśli nie, to czy slayer zaspokoi żądze wpadnięcia w grupę mobów i wyrżnięcia w pień?" - rozjebało mnie to xDDD 

słuchaj gram na serwerze PVe (Priest'em 28) i według mnie warrior jest bardzo dobrym przykładem do pvp. Jak to jest z mobami Ci nie powiem, ale wiem w 100% że warrior na wiekszym poziomie ukazuję swoje oblicze ;) Slayer zostaje dla mnie zagadką tak samo jak dla Ciebie ;3

Opublikowano

Kalima123 śmiem wątpić. Nawet jeśli w końcu dostałem porządny skill , to  rzuca go 5 sec, przy czym 2 sekundy przed końcem mob zaczyna atakować.

Opublikowano

Witam. Można powiedzieć że niosę z sobą tak beznadziejne pytanie jak: Kim grać ? Aktualnie gram sorcem (27lv) jednak czuję że to nie to. Nie lubie tak atakować i uciekać. I tu dokładniejsze pytanie: Czy Warrior w późniejszych lv będzie dobry do Pve? Grając nim do tego 12 lv  zauważyłem jednak że nawet z tym "unikiem" dostaje strasznie dużo obrażeń. Zwykłe moby są w stanie mnie zabić. Czy w późniejszym lv warrior zyska na unikach/obronie? Jeśli nie, to czy slayer zaspokoi żądze wpadnięcia w grupę mobów i wyrżnięcia w pień?

Tak. 

Tak.

Tak.

Zarówno Slayer, jak i Warrior to maszyny do pve. 

Zerk tak samo, Sorc też. Jedyna różnica to pvp, gdzie Zerk ma trochę gorzej(ludzie skillami lub normalnymi uderzeniami przerywają mu ładowanie skilli, czyli traci na czasie i dmg).

Opublikowano

No z Sorcem to się raczej nie zgodzę. NIe jeśli zaatakuje nas kilku... wtedy trochę krucho. 
A czy  warriorem również będe miał przyjemność wproszenia się między kilku wrogów? Czy tak jak w przypadku Sorca/Archera- trzeba pojedyńczo?

Opublikowano

Z miłą chęcią zobaczę filmik gdzie z lv 27-30 bijesz po ok. 4 moby przynajmniej 1lv  wyższe. Bez zbytniego uciekania i topieniem się w potkach ;))

Opublikowano

Bez zbytniego uciekania? O to chodzi żeby wykonywać uniki, jak chcesz stać i napierdalać w miejscu to bierz tanka. Zarówno u warriora i sorca dodge są bardzo ważne.

Opublikowano

Tylko że Warrior nie ucieka, a zazwyczaj przechodzi na plecy. 
Teraz już temat do zamknięcia. Przerzuciłem się na AION'a ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...