Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z broniami

ciapek316

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram od jakiegos czasu na PS4 (lvl-30) kupilem sobie bron pod ten lvl lecz gdy wchodze do instancji bron mi ginie i walcze na gole rece  pomocy  dla czego tak jest??

A tak ze chcial bym z kims pograc w jakiejs lidze na PS4.

Opublikowano

Kasę masz zamrożoną, ponieważ pełen dostęp do gotówki masz tylko jak zapłacisz, czyli kupisz konto legendary. 

Z broniami miałem ten sam problem - jest dokładnie tak jak pisze Tedd D.. masz zlą broń i jak wchodzisz do instancji to staje się nieaktywna. Musisz sobie kupić broń 30 poziomy taką, która jest PvE - niestety trzeba trochę poeksperymentować, mi za drugim razem się udało. 

Potem lepsze bronie wypadają z raidów - obecnie mam chyba 4-5 sztuk z 40 poziomu o mocy rażenia 77

Na początku byłem załamany, bo nie wiedziałem co z tym robić, ale dało się, więc nie jest tak źle jak sądziłem 

Opublikowano

dobra jest tak pobralem od nowa DC i zero zmian na broni na 30 lvl jest wpisane TANK (opcja ON DUTY 1-2 player) broni brak stara to samo a jak mialem misje i wchodzilo bylo ok wiec widocznie kupilem lipe wiec  prosze o pomoc na cos one-handed (dps).currently disabled (in PVE Instance) taki byl napis pod jedna z broni starszych wiec przy kupnie nowej na co zwrucic uwage zeby byla na insty i gdzie kupic??

Opublikowano

jak znika Ci bron to na bank masz kupiona bron pvp. rozroznic je mozna bardzo latwo po jednej statystyce:

bron pve - defence (bron na 1player, duosy, alerty raidy - przeciwko komputerowym przeciwnikom) 

bron pvp - toughness (bron na duele, areny pvp - przeciwko innym graczom)

zbroje tez kupiles u tego samego vendora? jezeli grasz pve musisz kupowac zbroje za marks of triumph. taka sama zaleznosc jak przy broni - nie kupuj zbroji z toughness jezeli zamierzasz grac pve :)

Opublikowano

nie zbroi jeszcze nie kupywlem musze zebrac znowu 1500$ i wziasc bron dzieki za pomoc tera jasne  wszystko :)

Wiec prosze o zostawienie tematu komus sie jeszcze przyda.

Opublikowano

broni do PVE nie kupuje sie u vendora tylko dostaje za wykonane poczatkowe misje, albo leci z duosow, alertow. tzn mozna kupic,a le taka podstawowa z ktora sie biegalo na 10lvl'u takze nie ma sensu ;)

Opublikowano

Ale jak nie ma żadnej broni to lepiej żeby kupił choćby tą na 10lvl, lepsze to niż bić rękami. I polecam odrazu na duosy iść, tam Ci szybko jakaś lepsza broń wypadnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...