Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zmniejszanie pingu

RafalR

Pytanie

Opublikowano

Siemka. Ja chciałbym Was się zapytać jak zmniejszyć ping. Czytałem na forach, żebym offnął gg itp i nadal to samo.

Polega to na tym, że dopiero za parę miesięcy załozą u nas na ulicy światłowód, i wtedy polepszy się jakość.

Niestety ciągle mnie wywala z gier, i ts. Nie wiem co zrobic, a mnie denerwuje co 10 minutowe wywalanie.

Jest na to jakiś sposób ?

call of duty zombies GIF by Omaze

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Zmień neta,karte graficzna,wyłącz synchronizacje pionowa,utrzymuj porzadek na pulpicie (miej na nim kosz i moj komputer) Zmień wyglad do najlepszej wydajnosci,wylacz tapete i wygaszacz,odinstaluj nie potrzebne programy,zainstaluj najnowsze sterowniki"

hahahaha, dobry troll :D

>re OP;

pingi zależą od szybkości Twojego łącza. Jaką masz prędkość?

Opublikowano

jakim żartem , pong to inaczej CMP Echo Reply czyli odpowiedź  na ping :P

zmień dostawcę albo abonament, aktualny to żenada na necie 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jakim żartem , pong to inaczej CMP Echo Reply czyli odpowiedź  na ping :P

zmień dostawcę albo abonament, aktualny to żenada na necie 

taki żarcik. Skojarzenie za pierwszym razem RobeM, nie miał nic wspólnego z pingiem. A co do neta to "podobno" 17MB/s bd po ząłożeniu światłowodu xD

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

"Zmień neta,karte graficzna,wyłącz synchronizacje pionowa,utrzymuj porzadek na pulpicie (miej na nim kosz i moj komputer) Zmień wyglad do najlepszej wydajnosci,wylacz tapete i wygaszacz,odinstaluj nie potrzebne programy,zainstaluj najnowsze sterowniki"

hahahaha, dobry troll :D

>re OP;

pingi zależą od szybkości Twojego łącza. Jaką masz prędkość?

Ping nie zależy od szybkości twojego łącza, tylko od jakości a to jest wielka różnica. Twoją wypowiedzią zasugerowałeś, że ten kto ma szybszy internet ma prawdopodobnie niższy ping, co jest bzdurą. 

Co do autora tematu, czym masz przewodzony internet, drogą radiową czy kablową ?

Gość szanio22
Opublikowano

Zmień neta,karte graficzna,wyłącz synchronizacje pionowa,utrzymuj porzadek na pulpicie (miej na nim kosz i moj komputer) Zmień wyglad do najlepszej wydajnosci,wylacz tapete i wygaszacz,odinstaluj nie potrzebne programy,zainstaluj najnowsze sterowniki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...