Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BP i jego wspaniałe grono

Hooligan8Mille1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie DarkOrbit powoli już schodzi na psy. Po 1 nie działają już boty a firma Russka już nie chce podjąć  działania robienia programów ok fajnie teraz grają teorytycznie tylko Ci uczciwi ale wydajemy hajs aby te psy szwabskie miały hajs i się cieszyły z naszej głupoty. Ponadto lecą gruuuubo że tak powiem bambuko np.: Gdy weszło w życie kamikadze możliwe że nie którzy z was to pamiętają nie było ogranicznika czasowego. Gdy już każdy zakupił sobie takie kamikadze i były coraz mniejsze zyski tego to usuneli to. Przez to duża część graczy odeszła od gry DarkOrbit. Następnie LF-4. Gdy mamy komplet lf-4 na podkrętce i bosterkach możemy mieszanką walnąć aż 220TYŚ ! Server tez widocznie upada a DarkOrbit nie chcąc pokazywać licznika graczy ukruli go... Gdy zostanie wam skradzione konto nie odzyskacie go już. Każą wam iść na policje a gdy już pójdziecie policja was wyśmieje. Gdyby BP nie mógł sprawdzić tak naprawdę przez ile czasu na tym IP chodziło dane konto. BP leci w chu** i wieccie o tym. Dzisiaj to przemyślałem i żałuję tyle set godzin przegranych. Pozdrawiam »Wøƒĸ╃eâţ•Wuƒĸâ« PL2.

Opublikowano

Ja grałem dość długo i pamiętam o botach ja bociłem ale mnie zbanowali ;0 więc mam nowe konto no i ci co bocili wybocili full lf 3 itp  i teraz jak z nimi grać  bp (bardzo pojebani ) ;)

Opublikowano

Kiedyś walono max. 20k z golca ! Kubika biło się grupą ! Nagle jakaś patologia powstaje !

Walisz 10x razy więcej, nie wiem jak wy, ale dla mnie to jest nie tyle co głupie a wręcz chore.

Dopóki będą idioci to ta gra nadal będzie, bo trzeba być pukniętym aby dawać na takie

,, gówno '' pieniądze. Kiedyś nawet BB mógł uciec jak był blisko wrót, a dziś ? Dziś golec

ginie na hita, no może na dwa. BP i jak to jest teraz ? Staracie się o większą ilość graczy,

co ? Ale trzeba było pomyśleć nim zrobiliście z tego... to co teraz jest. I dobrze wam tak,

nie staracie się chociaż trochę dać innym zabawy, teraz staracie się zwiększyć minimalnie

urkę, ale nic z tego :) Dopóki będzie kosmiczne PayForWin w waszych grach, to będziecie

mieć nadal problemy z ilością graczy :) Powiem jedno, jeżeli chcecie nowych graczy to dajcie

im zrobić dobre konta, bo nikt nie chce być flaxem przez kilkanaście miesięcy, bo to nie flax się

bawi tylko elitarni gracze ;) Dlaczego ktoś gra w gry ? Aby wam dać pieniądze ? (hehehe) Nie,

chce znaleźć jakąś rozrywkę i tyle.

PS reklama przy pierwszym poście tematu, akurat o Darkorbit heheheh :D

A jeżeli komuś nie podoba się moja opinia to niech powalczy z takim co wydał kasę, oczywiście taki co ma tyle samo czasu online :)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Powiem tyle sam gram teraz na serwerze PL2 mam 12 lf4 gram dosyć długo, ale wolałem tego darka z 2011 jak pamiętam, Statki golec vega itd dresy solace venom spectrum sentinel diminisher linghting bez lf4 bez zeusa i apisa, bez havockow i herkow.. Wtedy to byla zabawa kubiki w kilka osob :D

Opublikowano

Ta gra zrobiła się strasznie monotonna. Nie ma co do roboty, na mapach pusto a większość starych wyjadaczy już w to nie gra. Ta gra upadła wątpie, gdyby cokolwiek z tym zrobili jedynie co mogą, to zamknąć gre tak jak UW.

jp8p35.png
Opublikowano

Ta gra zrobiła się strasznie monotonna. Nie ma co do roboty, na mapach pusto a większość starych wyjadaczy już w to nie gra. Ta gra upadła wątpie, gdyby cokolwiek z tym zrobili jedynie co mogą, to zamknąć gre tak jak UW.

Hhahaha myślisz że Bp zamknie Ci swoją perełkę do trzepania kasy? Oni myślą że wszystko jest ok , ale co fakt to fakt nie widzą wyboconych topek czy zmniejszającej się liczby graczy..

Opublikowano

jak byście nie zauważyli to od od jakoś października 2013 liczba graczy rośnie w górę , a bp zmieniło taktykę mają ludzi którzy prowadzą ankiety  zajmują się wyliczeniami itp więc wiedzą co mają robić . Ale faktem jest że grę rozwalili

Opublikowano

Brakuje Ci graczy? Zapraszam na PL1 ;) Płaczecie tak, że gra jest teraz do dupy itd. Ale zauważcie, że czasy idą do przodu.. I jeśli nic by nie dodawali od 2011 roku pisalibyście dokładnie to samo.. (gra jest monotonna, nie ma co robić).. BP dodaje wam nowe eventy, misje do zrobienia, rozdaje darmowe kupony.. I powiem wam tak, że to, że wy macie jakieś flax konta (Przynajmniej tak mi się wydaje) to nie znaczy, że ta gra jest do dupy.. Jeśli mielibyście konta z tymi 30 lf-4 chociaż to pisalibyście troche inaczej.. Sam nie mam dobrego konta, ale jakoś nie narzekam na to, że BP rozwalił gre.. Gra mi się dobrze pomimo tego, że sam walne 34k a ktoś 60k z x4.. Życie jest niesprawiedliwe więc nie liczcie na to, że w grze będzie inaczej.. Jak już pisałem czasy idą do przodu więc wszystko się zmienia.. Gry też.. Możecie mnie teraz wyśmiać itd. Ale to jest moje zdanie i tego się trzymam.. I jeszcze powiem wam, że to wasze płakanie, że ktoś was ubija, przebija na aukcji jest już śmieszne.. Zamiast pisać tego typu tematy lepiej pobij krychy i nazbieraj ukre.. Lepiej na tym wyjdziesz niż pisząc tematy, które i tak nigdy nic nie zmienią.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Brakuje Ci graczy? Zapraszam na PL1 ;) Płaczecie tak, że gra jest teraz do dupy itd. Ale zauważcie, że czasy idą do przodu.. I jeśli nic by nie dodawali od 2011 roku pisalibyście dokładnie to samo.. (gra jest monotonna, nie ma co robić).. BP dodaje wam nowe eventy, misje do zrobienia, rozdaje darmowe kupony.. I powiem wam tak, że to, że wy macie jakieś flax konta (Przynajmniej tak mi się wydaje) to nie znaczy, że ta gra jest do dupy.. Jeśli mielibyście konta z tymi 30 lf-4 chociaż to pisalibyście troche inaczej.. Sam nie mam dobrego konta, ale jakoś nie narzekam na to, że BP rozwalił gre.. Gra mi się dobrze pomimo tego, że sam walne 34k a ktoś 60k z x4.. Życie jest niesprawiedliwe więc nie liczcie na to, że w grze będzie inaczej.. Jak już pisałem czasy idą do przodu więc wszystko się zmienia.. Gry też.. Możecie mnie teraz wyśmiać itd. Ale to jest moje zdanie i tego się trzymam.. I jeszcze powiem wam, że to wasze płakanie, że ktoś was ubija, przebija na aukcji jest już śmieszne.. Zamiast pisać tego typu tematy lepiej pobij krychy i nazbieraj ukre.. Lepiej na tym wyjdziesz niż pisząc tematy, które i tak nigdy nic nie zmienią.

I tu się z tobą zgodzę sam mam stara fulke i jakos nie narzekam sam potrafię na farcie sfe ubic na podkrędce oczywiscie ;] bije jakies 30 -34k z x4 i tak jak pisał kolega @up Życie jest nie sprawiedliwe dlatego niema co narzekać i cieszyć się tym co mamy ja sam w jakies 2.5h potrafie uzbierac okolo 25k uri i ponad  70 mln kredek. Więc o czym my mówimy ;D Jak to sie mówi "Nabierz wprawy "

Opublikowano

To niech jedna osoba z BP założy normalne konto, zacznie od 0 i zobaczy jak to jest. Ale pewnie im się nie chce bo im zależy na $ a nie na grze...

Kiedyś to była zajebista gra. Teraz to już jest żenada. Wszystko za kase rl można kupić. Pamietam kiedyś wydało się 100 zl i miało się FE. Teraz musisz wydać z 3tys. żeby mieć FE. Znam i gadałem z takimi osobami które nie mają na co wydawać kasy. Jedna osoba wydała aż 2400 zl i nie miała FE (ja bym czegoś takiego głupiego nie odwalił). Następna z 1200 i mogę się założyć że jest takich osób 3/4 w DO które wydało więcej kasy od 2 tys. No ale kto bogatemu zabroni?

Opublikowano

Co do pustek na mapach ...

Jest pusto, bo ludzie palkę zbieraja i robią albo zety albo Kappy.

Sam robię od kilku miechów kappy aby fl4 zdobyć, bo z kluczy to jakaś masakra jak ma się więcej fl4.

Do 20 dziełek jakość jeszcze szło, ale powyżej 20 fl4 - z kluczy nie znalazłem ani jednego działa fl4 - około 1000 - 1200 kluczy ! ( klucze z zet  )

Udało się złożyć za to zapasowego aspisa i prawie zeusa.

Coś ostatnio pozmieniali we wrotach, bo ciężej się je składa ...

Opublikowano

No, ale nie musieli robić z tego od razu takiego gówna ;)

Mogli nie dodawać havoków i LF4 - to największe wrzody tej gry.

Co do płakania to masz świętą racje, nie dość że BP daje im darmowe naprawy i zwroty to płaczą, nagle zaczęli płakać, ale jak tracili kredyty i urkę to jakoś nie narzekali tak bardzo - Przepraszam gdzie tu logika  o.O Na serio ktoś jest tak głupi, że jeszcze wam coś dadzą ?  :huh:

Takie firmy jak GF i BP muszą zarabiać, ale niestety zamiast przyciągać klientów podwyższają ceny.

pyhvh7E.png

Opublikowano

To niech jedna osoba z BP założy normalne konto, zacznie od 0 i zobaczy jak to jest. Ale pewnie im się nie chce bo im zależy na $ a nie na grze...

Kiedyś to była zajebista gra. Teraz to już jest żenada. Wszystko za kase rl można kupić. Pamietam kiedyś wydało się 100 zl i miało się FE. Teraz musisz wydać z 3tys. żeby mieć FE. Znam i gadałem z takimi osobami które nie mają na co wydawać kasy. Jedna osoba wydała aż 2400 zl i nie miała FE (ja bym czegoś takiego głupiego nie odwalił). Następna z 1200 i mogę się założyć że jest takich osób 3/4 w DO które wydało więcej kasy od 2 tys. No ale kto bogatemu zabroni?

A ja znam też osoby które wysłały może pare smsów na mhh i mają w miarę dobre konta.. Przelewy i inne formy płatności to jest tylko pójście na łatwizne.. Wszystkiego można dorobić się cieżką pracą :) Nikt nie karze wam wysyłać smsów czy robić przelewów.. Jeśli inni chcą to niech to robią.. Wszyscy piszą, że BP zależy na kasie.. Zgodzę się z tym, ale nie w zupełności..Bo jeśli zrobili by wszystko wiele tańsze to jaki by był sens? Jeśli każdy w tydzień miałby Super pro elo full elite? Znudziłaby wam się gra szybciej niż się tego spodziewacie .. Teraz przynajmniej możecie postawić sobie cele.. np. zrobić full havok.. Bo to jest już coś.. Jeśli zeta by miała mniej części, to 1/2 serwera latałaby na full havokach.. Teraz co do lf-4.. Piszecie, że gówno itd. Ale dzięki temu gra nie kończy się na handlu.. Trzeba się napracować i to bardzo, żeby mieć ich w miare dużo.. Rozumiem, że też chcecie mieć jakieś szanse.. Ale jeśli nie odpowiada wam ciężka praca, zbieranie pallki, robienie wrót.. To pozostaje wam robić przelewy lub kupić konto.. 

PS Nie rozumiem waszego rozumowania.. Najpierw wszyscy płakali, że lata pełno botów, a teraz płaczecie, że ich nie ma..  8S

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

PS Nie rozumiem waszego rozumowania.. Najpierw wszyscy płakali, że lata pełno botów, a teraz płaczecie, że ich nie ma..  8S

To jest Polska - dziwny naród... tak źle i tak nie dobrze.

Usunięcie botów to najlepsza co zrobili a wy płaczecie dają wam kody na email a wy płaczecie urozmaicają grę a wy płaczecie i płakać będziecie...

Opublikowano

@up

Zgadzam sie :D

@topic

Ja mam prawie stara fulke, i z czego mam płakać? Ze ktos podleciał i mnie ubił podczas bicia krychy ? Przeciez to jest normalne, w starych czasach tez byscie tak pekali.

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

@UP i to jest gra więc nie widzę poroblemu, ale przyznam w 0.1% to rozjeba** gre.. Ale każdy płacze po nie umie grać..

Opublikowano

Gram na PL1, mam bardzo mocne konto oraz jestem w top 150.

Teraz co do samej gry.

Gra jest tak satysfakcjonująca niczym obieranie bananów. Gra jest po prostu nudna, latasz ciągle po tych samych mapach widzisz ciągle tych samych graczy a w moim przypadku mam tak mocne konto, że nikt nie jest w stanie mnie ubić (przynajmniej na solo). Każdy pada ode mnie na hita. Nie pamiętam już nawet, kiedy to ja stoczyłem walke z gościem, który wytrzymał więcej niż 5 sekund. Gra się zrobiła nudna i nic tego nie zmieni, żadne Hadesy, Sedesy ani inne bajery te błyskotki (mowa o nowym logo), które nic nie zmieniło poza nazwą obrazka oraz Misje, które mniej opłacalne niż wcześniej oraz nie ma już wyzwań, których można było się podjąć tak jak kiedyś.

jp8p35.png
Opublikowano

Haha juz to widze w top 150 i nie padasz to dawaj na jackpota .. Uwazasz sb za koxa, ckawe jak bym gral na pl1 czy mnie bys ubil, 5sek solo nie no dobre to ile ty bijesz 300 z x4 ? Zapewne nie masz takiego pozdrawiam ..

Opublikowano

ZmaG skoro masz az tak mocne konto i 5 sek ubijasz kolesia to zapraszam na pvp z Nervousem,Swirlub z kims z ABAR gwarantuje ci ze ty nie wytrzymasz 5 sekund ;]. więc te twoje przehwalanki zostaw dla siebie

Opublikowano

Gram na PL1, mam bardzo mocne konto oraz jestem w top 150.

Teraz co do samej gry.

Gra jest tak satysfakcjonująca niczym obieranie bananów. Gra jest po prostu nudna, latasz ciągle po tych samych mapach widzisz ciągle tych samych graczy a w moim przypadku mam tak mocne konto, że nikt nie jest w stanie mnie ubić (przynajmniej na solo). Każdy pada ode mnie na hita. Nie pamiętam już nawet, kiedy to ja stoczyłem walke z gościem, który wytrzymał więcej niż 5 sekund. Gra się zrobiła nudna i nic tego nie zmieni, żadne Hadesy, Sedesy ani inne bajery te błyskotki (mowa o nowym logo), które nic nie zmieniło poza nazwą obrazka oraz Misje, które są mniej opłacalne niż wcześniej oraz nie ma już wyzwań, których można było się podjąć tak jak kiedyś.

5 sekund - śmieszne kogo ty musisz bić? Każdy trochę lepszy gracz trzyma się minimum 9s (sam emp i stabilna to 7s). Więc ciekawi mnie z kim ty się bijesz :)

Opublikowano

Tez mi odkrycie. Od 2010r kiedy wprowadzili nowego clienta gra zaczela sie zmieniac w maszynke do pieniedzy. Marudzicie, ze nowosci sa "chujowe", a prawda jest taka, ze gdyby nie one to gra dawno by umarla. Mowicie, ze przez upadek botow gra umiera, ale nie, jest przeciwnie. Duzo osob przestalo grac wlasnie przez boty, teraz kiedy BP ograniczyl totalnie ich ilosc oraz funkcjonalnosc Ci starsi zaczeli wracac do gry.

PS: Kiedys max mozna bylo walnac 30k, a nie 20k ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...