Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yasuo- pytania

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;)
Mam w League of Legends 10 poziom. Bardzo spodobała mi się postać Yasuo, który moim zdaniem jest dobry. Tak zbierałem na niego i zbierałem aż uzbierałem i go kupiłem. Od razu wziąłem sobie rozgrywkę na Dominionie to były : 12/1/2. Jestem bardzo z tego championa zadowolony :D. Ale moje pytania brzmią :

- Jaki Bulid dla Yasuo?
- Jakie Runy?
- Jak zrobić ulti u Yasuo? Wiem, że trzeba przeciwnika podbić w powietrze i w tedy można użyć ulti ale nie wiem jak to zrobić :(

Bardzo proszę o pomoc. Wynagrodzę ! ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Runki:

Czerwone - AD

Żółte - Pancerz

Niebieskie - MR

Esencje - AD (lub jedna LS, no ale imo na yasuo nie potrzebne)

Bulidzik:

Kosa Statika > Ostrze Nieskończoności > Ostrze Zniszczonego króla > Yomunu- fajny aktyw, no i wtedy masz 100% na kryta / hydra > Ostatni item sytuacyjny

Oczywiście można zastąpić czymś Yomunu, no ale mi się tak gra fajnie ;)

Co do ulti to odpisałem ci na pytanie które wysłałeś mi na PW ;)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Runki - 4 Crit chance 5 AD

Seals - Armor

Glyph - MR

Quints - 2 Lifesteal 1 AD

Build

Stattik -> BT -> IE -> Hydra -> Berserkers ---> Sytuacyjny.

Moim zdaniem last whisper jest mu nie potrzebny, poniewaz po uzyciu ulta ma 50% armor pene :)

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Ja lece tak o. Runy mark ad seal arm glyph- zalezy od przeciwnika czy bardziej mr flat czy lvl quinty 1ad 2lifesteal albo m.pene.

Imo najlepszy build taktyka. Zaczac zaleznie od przeciwnika. 1recall kupic zeala. Robisz statik ie i dalej sytuacjyjnie hydra/lw/ga/warmog/mallet/banshee/mom/omen. Ja zazwyczaj jako 3item kupuje hydre lub lw. Czwarty to czego wczesniej nie kupilem (lw/hydra) lub gdy potrzebuje przezywalnosci to jeden z wyzej podamych itemow na survi.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...