Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie [Moderator Forum Qeo.]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontakt do mnie Gadu-Gadu: 45489805                                                
                                              41093320250322316639.png

Witam jestem Daga, mam lat 17 (06.11.1996) zajmuję się modernizacją forum ok. od roku. lubię grać w tenisa.

Znajomość IPBoard w skali [1/10] jest to 9.5.

Byłam moderatorem na innych forach (na wielu,dowód w postaci ssów na pw. ponieważ nie chcę reklamować innych serwerów.)

Moimi zainteresowaniami jest przeglądanie forum, pilnowanie porządków a z życia realnego lubię grać w tenisa.

Pracę jako moderator forum wyobrażam sobie tak , że będę wchodziła na forum pilnowała porządków dotyczących graczy oraz tematów,karała graczy którzy łamią regulamin forum, przenosiłabym tematy w odpowiednie działy.

Czasu na forum mogę poświecić od sześciu do dziesięciu godzin dziennie (w weekendy więcej.)

Znam się na tym, jestem doświadczoną osobą , nie popełniam błędów ortograficznych, wiadomo czasem się zdarzy jakiś błąd ale można go poprawić. (Nie każdy jest idealny.)

Albo wam się z podobam albo niestety nie.
Zrozumiem jeżeli będziecie na nie, a również będę wdzięczna jeżeli będziecie za przyjęciem mnie do teamu. Jestem osobą kreatywną która nigdy się nie poddaje, myślę że na wiele mnie stać a zresztą przekonajcie się sami.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam wszystkich, miłego dnia.

Kontakt do mnie Gadu-Gadu: 45489805
Opublikowano

Polecam, chociaż mam parę uwag. ;)

1. Nazwa konta.

2. Myślę, że się podszywasz pod kobietę (łatwiejsze szanse) <- Tylko tak uwazam, nic nie jest potwierdzone :P

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Polecam, chociaż mam parę uwag. ;)

1. Nazwa konta.

2. Myślę, że się podszywasz pod kobietę (łatwiejsze szanse) <- Tylko tak uwazam, nic nie jest potwierdzone :P

Medalowy Qeo,to 100% dziewczyna,jestem razem z nia w teamie innego serwera.Que to bardzo dobra moderatorka,wie co robi,jest systematyczna  i bardzo miła  :D

Opublikowano

Chciałbym Cię subiektywnie ocenić i mogę powiedzieć...

Jesteś bardzo trudną osobą i nie fair co do innych osób. Widziałem ostatnio Twoje konto na forum Liv****.pl.

Moim zdaniem podstawą jest zaufanie i szczerość w teamie, a jeżeli okłamujesz swojego pracodawcę to pozdrawiam.

Mogę na koniec dodać, że nie polecam współpracy z osobami nie odpowiedzialnymi .

Mimo to i tak życzę powodzenia,

P.S. Co do konta mogę się mylić lecz nick się zgadza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...