Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy uda sie wyjść ? :D

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeeeema, zerknijcie na profil i powiedzcie co sądzicie o mojej grze i czy uda mi sie wspiąć wyżej

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ale to tylko cztery gry.

Ogólnie mówiąc, sądzę że nie. Brąz V możesz opuścić ale do Silvera nie dojdziesz z taką farmą, buildem etc.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

nieumiejętnie budujesz postacie popatrz sobie buildy do adc na mobafire czy czym inny bo te itemy na sivir to porażka aczkolwiek powoli do przodu ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Pracuj i jeszcze raz pracuj nad farmą,na ADC bierz barierę,na Sivir po co ten Frozen Malet ? Do tego zamiast tasaka bierze się last whisper'a .

Jeśli to poprawisz to powinieneś wyjść,brąz i tak jest za łatwy więc nie powinno być problemów.

Opublikowano

Pracuj i jeszcze raz pracuj nad farmą,na ADC bierz barierę,na Sivir po co ten Frozen Malet ? Do tego zamiast tasaka bierze się last whisper'a .

Jeśli to poprawisz to powinieneś wyjść,brąz i tak jest za łatwy więc nie powinno być problemów.

Frozen mallet w brąz V jest dużo bardziej przydatny niż last whisper. Podejrzewam, że tam nie ma cię kto bronić, a przeciwnicy i tak nie budują jakoś dużo armora.

Farme ma wystarczającą, buildy są ok.

Runki na AD sobie dokończ.

Masteriesy chyba lepiej dawać 21/9/0 niż 21/0/9, ale dawno nie grałem, więc może mnie ktoś poprawić.

Trochę poćwiczysz i sreberko powinno być.

PS: nie stawia się spacji przez znakami interpunkcyjnymi.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...