Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Który z nich

dadajszen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam do was pytanie który wybrać Champion na solo : KATARINA / MASTER YI / FIORA 

Który z nich jest ''najlepszy'' jeżeli jest nafeedowany ; > 

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Ciężko powiedzieć ale jak dla mnie master yi jest najlepszy z feedem łatwo się nim robi pente jak katariną ale sam widziałem  jak nie raz master podbiegał do adc i brał go na Q a najlepszy tanki ściąga w parę sekund bez problemów, mimo iż to łatwa postać trzeba też go dobrze ogarnąć no i jak go się feeduje to koniec, mam nadzieję ze pomogłem.

1392118145-U1104615.jpg

Opublikowano
Katarina:

+ Resety <3

+ Bardzo dużo dmg w teamfight.

+ Mocno snowballuje.

+ Nie trzeba wygrywać lini, wystarczy ją przeżyć.

+ Wcale nie tak łatwo rzucić jej CC ze względu na mobilność z E...

- ... ale jak już się uda to jest problem.

- Brak CC.

Jak dla mnie jeden z najlepszych midów, a jak już się sfeedujesz to gra będzie banalna do wygrania :)

Opublikowano

Ja stawiam na Fiorkę, dlaczego? Prostę. Powiedzmy masz nią feeda, którego łatwo załatwić, wystarczy wygrać ładnie linie, zejść na mida i zgarnąć łatwego fraga, dalej jest team fight i powiedzmy, że inicjuje go tank bo tak powinno być, wjeżdżaś w adc swoim combem, widząc, że wrogowie cofają się z małych hp, używasz beztrosko ulta i powiedzmy na 100% łapiesz tripla ;)

273511408998783345728.png
Opublikowano

hmm.. to może inna postać 'ofensywna' xD , bo Katą mi się dobrze gra tylko , że właśnie dużo tanków i Ciężko , A Masterem to za dużo osób graaa : /

MOŻE POLEĆCIE JAKĄŚ INNĄ POSTAĆ .

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Postac FULL AP

TANIA:

ANNIE 

odpowidni build + combo R->Q->W->Q

nie ma :)

DROGA:

Ziggs na mida FULL AP rowniez

Odbowiedni build + runy 

Bombki na E spowalniaja zadawja DMG

dobre dobijanie z Q

Ult na uciekanie jak Q nie dogoni

ULTna teamfight jak sa na lowa hp triple kill

:)

+ boska skorka naukowca :)

x

Opublikowano

Nie kupuj żadnej z nich te postacie są poprostu słabe -.-' master najprostsza postać w rankedach jedynie jungla i w dodatku papier nic nim nie zrobisz. Fiora na rankedach też sie nie spisuje jako toper w vs z tankiem. Jedynie kata moze coś zdziałać na midzie ale nie jest to najlepsza postać na tą linie :) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Xin cienka postać :D wgl. nie pickowany na rankedach. Może lepiej powiedz jaką linie preferujesz i ile kasy mozesz wydać ;p 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

@up A może lepiej się nie wypowiadaj jak nie masz pojęcia o sprawie? Rene jest ok ale nawet naffedowany sam gry ni wygra a nerf wcale nie jest pewny. Fiora to postać do zestąpowania topa a potem snowball przez roamowanie. Dobrze zagrana zabija nawet 2 osoby solo w tf też jest dobra ale ktoś musi zainicjować żeby zadziała poprawnie. A z xinem to się już całkiem zbłaźniłeś. Xin to cholernie mocny bruiser któremu to że nie jest w mecie nie przeszkadza w sianiu pogromu na solo q. Kupa cc jedne z mocniejszych ganków przed 6 lvl. Do tego sprawdza się i jako tankowty inicjator i jako assasyn zabijając przeciwnego carry na 3 hity z q.

Opublikowano

@up może lepiej się nie wypowiadaj jak nie masz pojęcia o sprawie? nerf renka jest pewniakiem,źródło: Patch notes na PBE,wprowadzasz w błąd jednocześnie uważając się za mądrzejszego,ale po nicku może nie jesteś swiadom tego co piszesz lunatykujac

@topic katarina rzadzisz w brazie,a master sfedowany to kosa,lecz polecę Ci jaxa nim da rade carrować :)

Opublikowano

Fiora. Nawet jak nie ma dużo killi to z ulti i tak potrafi zrobić dobry damage.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

@loker Właśnie ty się mylisz patch notes znam bardzo dobrze i wiem że nerf renekton jak i paru innych postaci został cofnięty niedawno na pbe. I to co z tego wyjdzie na live i w jakiej formie wcale nie jest pewne. A co tego gdybyś się w te patch notes wczytał to byś wiedział że to nie jest nerf tylko zmiana balansująca. Dałby by się z nim wygrać na lini ale za to w late nie były by to tylko duży minion ze stunem.

P.S Serio czepianie się nicku... Nie widziałem tego już hohoho kupe czasu. A ten nick może być twoim "równolatkiem" patrząc na poziom twojej wypowiedzi także oszczędzi sobie :)

Opublikowano

Renekton solo topa ladnie robi

caytline na topa o.O

przeciez to adc musisz miec supporta i wtedy na bocie jestes bogiem (ogarnietego supporta)

osobiscie polcam policjantke caytline ladny art i wogole fajna :)

ja mam szeryfa tez ok :)

Pisales cos o ezrealu fajna postac 

TPA ezreal <3

fajna ja lubie postacie AP i chetnie sobie nie pogralem jest w rotacji jest ok

niestety ja sie mainuje ziggsem na midzie wiec zadko mam czas zagrac inna postacia ;/

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...