Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem-ownership

michasiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,mianowicie mam problem z infestation SS jak je włączam przez steam lub przez launcher to wyskakuje mi taki napis gdy musze się zalogować

You've started game under a steam account, but that account does not have The War Z game ownership.

Jeżeli ktoś wie o co chodzi byłbym wdzięczny jeżeli napisałby co mam zrobić  aby móc grać.

Opublikowano

Dołaczam się do zapytania. To samo mi sie dzieje, osobiscie szukałem po internetach odpowiedzi ale tam nic konkretnego znaleźć nie można

add.png

Opublikowano

Mam to samo. Ludzie pisali ze trzeba wlaczyc normalnym launcherem ale nie dziala. Kiedys byl taki sam problem, jednak trzeba bylo czekac. Jednak nie rozumiem czemu moi koledzy moga odpalac iss przez steama nawet i im dziala :/

Opublikowano

Wiele osób ma ten problem, to jest powtórka z wydarzeń. Trzeba czekać na fixa, nie tylko steamowcy mają ten problem. Polecam zaglądać na ich facebooka, dużo osób sie tam wypowiada

Opublikowano

Steam się spieprzył. Każda osoba która ma konto z steama nie pogra przez czas dopóki tego nie naprawią

Dziwne, ale ja jakoś mam I:SS na steamie, a mogę na nim grać (przed chwilą sprawdzone :P)

Widocznie steam ma problemy z tym.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Wiele osób ma ten problem, to jest powtórka z wydarzeń. Trzeba czekać na fixa, nie tylko steamowcy mają ten problem. Polecam zaglądać na ich facebooka, dużo osób sie tam wypowiada

Mógłbyś napisać nazwę tego funpage'a na Facebook'u? Bo nie wiem o jaki chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...