Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][09.02.2014][MPC]AllSlot by Login989 v1.0

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mam pytanko co do tego.
Czy jak nie mam normalnie 5 i 6 slotu to czy z tym hakiem będę mógł kupić jakąś broń lub przedmiot na 5, 6 slot?
Jak miałem premium to nie mogłem kupić broni na 30 dni na 5 slot bo mój 5 slot wygasłby wcześniej niż broń...

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

A mam pytanko co do tego.

Czy jak nie mam normalnie 5 i 6 slotu to czy z tym hakiem będę mógł kupić jakąś broń lub przedmiot na 5, 6 slot?

Jak miałem premium to nie mogłem kupić broni na 30 dni na 5 slot bo mój 5 slot wygasłby wcześniej niż broń...

Jeśli będziesz miał 5 slot to będziesz mogl używać np m60 lecz nie kupisz go bez premium :<

Opublikowano

Aby kupić coś na 6 slot musisz mieć premium albo kupić to na NX. A bronie na 5 slot możesz kupić tylko te które są dostępne bez premium. np.: Masz 2 bronie np.: MP4A1 i K1. I jak włączysz tego cheata to możesz ustawić sobie jedną z  tych broni na 3 slot i na 5 ;0

UP@

Szybszy ;P

Opublikowano

Źle się troszkę wypowiedziałem.
Dajmy na to mam Gold Premium (Za kupony) i chce kupić broń na 5 slot np. granatnik na 30 dni.
Problem jest taki iż nie mogę dokupić 5 slotu gdy mam Gold Premium więc czy jak ten hak będzie aktywny to będę mógł kupić broń na 30 dni?

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Źle się troszkę wypowiedziałem.

Dajmy na to mam Gold Premium (Za kupony) i chce kupić broń na 5 slot np. granatnik na 30 dni.

Problem jest taki iż nie mogę dokupić 5 slotu gdy mam Gold Premium więc czy jak ten hak będzie aktywny to będę mógł kupić broń na 30 dni?

Tak:P

Opublikowano

UP@ No wiesz trzeba mieć bazę, znaczy się hooka :D

DOWN@!!@!@!@

Właśnie w tym urok robienia cheatów no menu x.x zajęło mi to 30 sek, a tyle dobrego x.x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...