Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z Silver V do Silver III

MaRiUsZ2592

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W poprzednim sezonie byłem GOLD IV, przeniosłem konto, spadłem do S2,a w tym sezonie po rozegraniu 10 rankedów byłem silver V. Po wygraniu serii naglę przeniosło mnie od razu do silver 3. Czy to jest w ogóle możliwe?

Chelsea <33

Opublikowano

Mój kolega miał silver 1 po serii 10 meczów platyna 5 , więc i tak mało ci podskoczyło mmr ;P

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Po prostu miałeś podwyższone mmr (ukryte elo) i dlatego cię przerzuciło tak szybko do wyższej dywizji. Podwyższone mmr masz dlatego, że wygrywałeś większość gier itp.

Opublikowano

Grając gry kwalifikacyjne wygrałem 10/10 trafiłem do platyny 1, w zeszłym sezonie siedziałem w platce 1, a dwa lata temu diamond, zaś 3 lata temu pretendent. Moje mmr jest wysokie i to jest normalne, jeśli nie udają Ci się gry nie przejmuj się bo jeśli masz spore mmr za wygraną grę dostajesz więcej pkt niż za przegraną.

273511408998783345728.png
Opublikowano

To jest tak specjalnie ustawione, ale tylko bodajże w srebrnej dywizji.

Jeżeli wygrasz ~10 meczy z rzędu to tak cie właśnie przenosi. Oczywiście wcześniej musisz mieć w miare odpowiednie mmr do tego.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Góóowno prawda.

Musisz mieć po prostu wysokie mmr. Osobiście mnie przenosiło z golda 5 do golda 3 i z golda 3 do golda 1 :) A przegrałem co najmniej 3 gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...