Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie przerobionego x360

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam przerobionego x360

I mam pytanie gdybym kupił orginał gta 5 I wykupił tego interneta do konsoli

Mógłbym zostać zbanowany ?? Bardzo mi zależy żeby zagrać online ( bo wersji na PC chyba się nie doczekam )

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Zależy jaka masz przeróbkę :) LT 3.0 umożliwia granie mając przerobiona konsole na multi nie bojąc się o bana

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

O ale zajefajnie

Nie wiem jaką wersje mam, przerabiał to ziomek mojego ojca i ostatnio ta jakaś "aktualizacja" softu żeby te piratki chodziły była coś ponad grubo rok temu. Potem przestałem grać na x360 bo kupiłem dobrego kompa ale no gta v nie ma pc wiec głównie chodzi mi o tą jedyną grę żeby pograć

Można to jakoś sprawdzić jaką wersje mam ?

Konsola ta ma już 5 lat i nie miałem z nią żadnego problemu, nic się jej nie działo cały czas śmiga aż miło

Drugie pytanie jest takie ile kosztuje to coś żeby grać online na np. miesiąc ?

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Jeżeli gry działają ci z dysku bez płyty to masz RGH Przez które nie będzie możliwości gry online 

Zdrapka na miesiąc kosztuje ok 20 zł 

Opublikowano

może jaśniej jakie RGH?

Normalnie wkładam płyte i gram :D pojemność mojego dysku to 10 gb

Tak 10 gb gdyż pochodzi on z konsoli którą kupiłem na samym początku chyba w 2006 czy 5 czoś takiego ale po 2 latach sie rozkraczyła i cały czas się przegrzewała to kupiłem nową którą mam do dziś.

Więc na to 10 gb ledwo 7gb gta v sie mieści które musiałem zgrać xD

Czy odpowie mi ktoś na pytanie z poprzedniego postu??

Opublikowano

Obstawiam ze masz LT 2.0 skoro nie aktualizowales przerobki.

Mozesz wylapac za to banana. :/

Zrob LT 3.0, zaktualizuj softa i kup sb golda za ~20zl i mozesz na live grac nawet na piracie GTA V. ;)

Opublikowano

a tego softa czy tam LT 3.0 można zaktualizować w domowych warunkach ??

jest jakiś poradnik albo coś ?

Ogólnie jak by się dało myślę że dałbym radę to zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...