Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki ADC na obecną mete?

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jaki ADC na tą mete?

Myślałem najbardziej o Caitlyn, nada się? Ew. Jinx, zaciekawił mnie też Lucian.

Z Adc posiadam tylko Ez'a, Ashe, Sivir.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Caitlyn największy range, więc bardzo łatwo się nią farmi, escape system , dobry late, bo trzymasz sie z tyłu i obijasz ludzi.

Jinx duży range, duży AS, speed z pasywa, potężny ult, dobry poke, burst.

Lucian średni range, escape system dobry ult na TF, burst.

Ja osobiście polecam najbardziej cait, ponieważ jej range pozwala na controle early game na bocie co wpływa na late game, noi Cait najtańsza :)

Luciana trzeba dobrze ogarniać, żeby nim dobrze grać.

Medium_eune_59_5_text.png

Opublikowano

Grałem tymi adc i jak dla mnie Lucian ładnie harrasuje, dobry dmg z pasywki i ma coś jak doskok i escape z E, ult też dobre do dobijania pojedynczych celów jak i użycie go w tf tylko trochę lipa jak ci go tank zasłoni, Lucian jest też mocne tak samo w early jak i late, więc bez wahania polecam ci Luciana. 

1392118145-U1104615.jpg

Opublikowano

Kolejny temat bez sensu, już było kilka takich tematów to chyba każdy wie że obecnie Jinx,Lucek i Caitlyn

Opublikowano

Jinx - Obecnie najlepszy ADC IMO :3 Świetna pasywka, sporo aoe dmg, mocna i w 1vs1, jak i w teamfightach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...