Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Registerką na host1free

AwesomerFuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć a więc mam problem ze zarejestrowanie sie na tej stronie 

http://members.host1free.com/article/en/main/menu/vps?ac=h1f_register_vps⊂=1

gdy klikam vps hostname wpisuje dowolną nazwe itp akceptuje regulamin gdy daje register to pojawia mi sie przy vps hostname  " you name can only contain letters " Poprosił bym o wskasówke co mogę tam wpisać  <3  :ninja:

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Opublikowano

Cześć a więc mam problem ze zarejestrowanie sie na tej stronie 

http://members.host1free.com/article/en/main/menu/vps?ac=h1f_register_vps⊂=1

gdy klikam vps hostname wpisuje dowolną nazwe itp akceptuje regulamin gdy daje register to pojawia mi sie przy vps hostname  " you name can only contain letters " Poprosił bym o wskasówke co mogę tam wpisać  <3  :ninja:

"nazwa może zawierać tylko litery" oto jest odpowiedź

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Nie wiem co robisz źle, ale specjalnie sie zarejestrowałem przed chwila, nick miał same małe litery bez znaków specjalnych i liczb i wszystko poszło dobrze, coś musisz robić źle nie ma innej opcji

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Ja tak miałem, a spowodowane było to tym, iż w nazwisku mam polski znak tzn." ł ", potem spróbowałem na dane dziewczyny i zadziałało. Możesz też to sprawdzić.

4692787228.png

Opublikowano

W vps hostname może masz jakieś znaki specjalne albo polskie litery takie jak ą ę ł zobacz bez tego a jak nie pomoże to napisz do nich na forum mają polską sekcję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...