Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs pojedynków w Need For Speed World - Pytania

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajmy na to, że wygram ( B)). Będę mógł za pierwsze miejsce otrzymać zamiast tego wszystkiego Golda na forumku? 

Dajmy na to, że przegram, ale zajmę 2 miejsce. Czy skoro posiadam już Blue będę mógł dostać Golda?

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dajmy na to, że wygram ( B)). Będę mógł za pierwsze miejsce otrzymać zamiast tego wszystkiego Golda na forumku? 

Dajmy na to, że przegram, ale zajmę 2 miejsce. Czy skoro posiadam już Blue będę mógł dostać Golda?

1. Tak.

2. Nie, nagrody można zamienić z wyższej, na niższą, nie odwrotnie ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

W jaki sposób ustalane są terminy pojedynków?

W ilu wyścigach i na jakich trasach rozgrywany jest każdy pojedynek?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

W jaki sposób ustalane są terminy pojedynków?

W ilu wyścigach i na jakich trasach rozgrywany jest każdy pojedynek?

3. Wszystkie informacje dot. czasu rozegrania pojedynku każdy otrzyma na PW.
Opublikowano

Będę mógłbyć jakimś gościem na TSie czy gdzies podczas pojedynków czy sa one zupełnie prywatnie rozgrywane?

Nie mam bowiem raczej możliwosci wziąć udziału, ale chciałbym być wśród graczy.

Jestem w stanie zaproponować też 500 SB dla szcześliwego przegranego czyli tego kto zajmie 2 miejsce :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Będę mógłbyć jakimś gościem na TSie czy gdzies podczas pojedynków czy sa one zupełnie prywatnie rozgrywane?

Nie mam bowiem raczej możliwosci wziąć udziału, ale chciałbym być wśród graczy.

Jestem w stanie zaproponować też 500 SB dla szcześliwego przegranego czyli tego kto zajmie 2 miejsce :)

Planujemy przeprowadzić I Etap Eliminacji w czasie weekendowego zlotu kierowców społeczności MPC Forum, kierowcy (i sędzia) będą przenoszeni na oddzielny kanał, aby zapewnić im odrobinę prywatności i możliwość koncentracji. (obecność na ts nie będzie obowiązkowa).

W sprawie dodatkowej nagrody od Cb, jeśli masz chęci i możliwości to, czemu nie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czy trzeba mieć skilla, żeby wziąść udział? Jak będę miał czas 2 min dłuższy niż przeciwnik to dostanę Warna? :D

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co tu taka cisza? :D

Pytania mam takie: Kiedy jest przewidywany jakiś dalszy postęp konkursu? Kiedy planowane jest ujawnienie czasów i listy wszystkich zawodników, którzy przechodzą dalej?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Co tu taka cisza? :D

Pytania mam takie: Kiedy jest przewidywany jakiś dalszy postęp konkursu? Kiedy planowane jest ujawnienie czasów i listy wszystkich zawodników, którzy przechodzą dalej?

Sprawa wygląda następująco:

Kilku uczestników opuściło rozgrywki przed terminem, przerwa w dostępie do forum uniemożliwiła kontakt z kierowcami, a w rezultacie uniemożliwiła też przeprowadzenie PIerwszego Etapu Turnieju. - Jak już zapewne zauważyliście zmianom uległ sposób przeprowadzenia pojedynków.

Pech chciał, że awarii uległ również mój dysk twardy, a sprowadzenie nowego zajmie tydzień lub dwa. Pierwszy Etap Elimination Tournament Event przeprowadzi @peter711 który został dołączony do prywatnych rozmów między startującymi i ustali z Wami termin rozegrania pierwszej części konkursu. Po zakończeniu pierwszych zmagań wyniki zostaną przedstawione na tabeli play-off, a zrzuty ekranu umieścimy pod nią.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Miałem wbić żeby z Głośnym. pojechać tą trasę, a tu taka niespodziewanka ;_:. Tak więc proszę o przełożenie, bo wbić nie mogę :(
Exb5cMx.png

Opublikowano

Może jak wszyscy ściganci wyrażą zgodę podacie czasy? ;) - ja jestem za

Mi to lotto, pewnie najgorzej mam, ale co tam xD

PS. Volume, pisałem Ci, żebyś zmienił mi nick na SYN3K9332 xD

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Może jak wszyscy ściganci wyrażą zgodę podacie czasy? ;) - ja jestem za

Niech to będzie dla Was niespodzianką. Celowo nie umieściłem czasów, aby zwiększyć emocje w II Etapie.

Daję gwarancję ostrej rywalizacji, bo w drugim etapie grupy będą reprezentowały wyrównany poziom jazdy.

Mi to lotto, pewnie najgorzej mam, ale co tam xD

PS. Volume, pisałem Ci, żebyś zmienił mi nick na SYN3K9332 xD

Wybacz, już edytuję.

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...