Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Peaceful Survival na Modach! Al'a KM 6 !

Serwer Peaceful SV na modach.  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka paczka modow?

2. 2. Czy wprowadzic symboliczna oplate jako zabezpieczenie przed grieferami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam w planach zalozyc serwer Peaceful SV na modach! W Peaceful SV chodzi o to, ze jest normalny SV tylko pokojowy! Aby łatwiej bylo to zrozumiec pisze, ze serwer ala KM6 ... :) Oczywiscie serwer bylby z WL :P

Wiec mam 2 pytania:

Mody RPG, przygodowe itp, czy techniczne?

Czy wprowadzac symboliczną opłate 1-3 zl za dostanie sie na serwer, poza zlozeniem podania? Chodzi o zabepieczenie sie przed gieferami, a jak nawet juz zaplaca te 2 zl to beda wiedzieli, ze aby dostac bana stracili oto tą kwotę. Oczywiscie wszystko na oplate serwera.

Odpowiedzi zaznaczajcie w ankiecie!

Oraz komentujcie!

KSPHiLT.png

Opublikowano

Grałam na podobnym serwerze :)  Zagram z chęcią ;) Powodzenia

Co do oddanych głosów to ta paczka modów wydaje mi się najbardziej odpowiednia na tego typu serwer, natomiast opłata związana z wejściem na serwer nie jest dla nikogo krzywdząca, trafi się jeden czy dwóch grieferów, psują satysfakcję z pracy i to tej pory osiągnęliśmy....

Opublikowano

@2up

Zgadzam się z tym o opłacie, ale aby nie było, że "wyciągam hajsy i kupie sobie za to lamborgini" (>.<) to będzie płatność do skarbonki serwera.

@up Tylko weź tu coś wymyśl. Poza tym niby serwerów KM jest dużo, jednakże na modach jeszcze dobrego nie widziałem.

KSPHiLT.png

Opublikowano

Pomysł na opłatę jest dobry . Paczkę polecam mieszaną, ostatnio robiłem moją oficjalną paczkę modów i właśnie taki typ zrobiłem . Jestem bardzo zadowolony z użytkowania.

Opublikowano

@up Taa, tylko że ja wogóle nie ogarniam RPG :c

A ja lubie jak jest taka przyjemna atmosfera, wszyscy się znają, a na serwerze public to nikt się nie zna, ludzie nie gadają itp.

KSPHiLT.png

Opublikowano

@INFO

Paczka będzie przygodowa / RPG z dodatkiem jednego/dwóch dobrze rozwiniętych modów technicznych.

Co to opłaty to jestem bardziej za wprowadzeniem, ale piszcie co o tym myślicie w komentarzach. Opłata 2zl SMS  / PayPal / Przelew.

KSPHiLT.png

Opublikowano

Dla mnie paczka przygodowa/RPG będzie odpowiednia. Można wiedzieć ile serwer będzie posiadał slotów? Będzie to tak jakby kontynuacja Pixelowego Świata?

Co do opłaty, ja jestem przeciw :)

Opublikowano

Wg. Mnie bez sensu. Surv. Charakteryzuje sie szkola przetrwania... A nie budowaniem na poziomie 0 :x

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Hmm...

Postaram sie jeszcze ruszyc do konca ferii, czyli do konca tygodnia

A czy oplata 1,23 zl sms jest taka uciazliwa?

W specjalnych warunkach moze byc tak, ze bierzemy kogos na tsa i gadamy.

KSPHiLT.png

Opublikowano

@Informacje Dla Ludzi

Oczywiście, Przewoz20011 musi wtrącić swoje trzy grosze na temat swojego serwera:

1. Nad opłatą nadal myślimy.

2. Przybliżona Data Opublikowania informacji o powrocie i tego samego dnia otwarcie : "15-02-2014"

3. Połowa pluginów na serwerze będzie zastąpiona moimi Skryptami, aby zoptymalizować działanie serwera. [będą mody, to wiecie ;x]

Żegnam państwa, w razie reszty pytań zapraszam:

PW

Skype [Podany w profilu]

Opublikowano

@up Nie rozumiem.

@2up

20 slotów, tak kontynuacja. A już zaufani gracze nie będą musieli płacic ;)

Ja tez jestem za tym aby zaufani gracze nie musieli placic,a jakby nawet to oplata nie jest duza ^.^ .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...